• 12 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 1 hafta, 4 gün, 17 saat, 52 dakika, 18 saniye önce

Çaltepe kendi yarışını koşabileceği mesafede net favorim. Bir önceki yarışında Demirturbo’nun 1200 süratinde yarışa hakim olmakta zorlanınca direncini gösterememişti. 1500 daha çok güç odaklı bir yarış olacağı için önce Çaltepe diyorum.

Memduhağa oturdukça iki pistte de güven vermeye başladı. Numarayı Ulubatur veya Demirturbo’ya verse bile etkili olacaktır.

Oğuzboylu yarışın sigortası.

 

Lead Soldier ve Rubuco arasında sert bir yarış olacak. Önedüşen tayında daha şanslı olacağını düşünüyorum. Özcan Lead Soldier’a numarayı bırakırsa Lead Soldier, Rubuco’dan bir tık daha şanslı. Aksi halde ne olur açıkçası pek kestiremedim.

Sonuç olarak eğer bu yarıştan tek çıkarmak zorundaysak Lead Soldier diyebiliriz.

 

Akkula ile rakiplerini kıyaslayarak beşinci ayak sıralamasını oluşturdum.

Özilhan aradan sonra gösterişli bir yarış kazandı ama en iyi yarışını kısa – orta mesafede koşuyor. Geçen sezon formda olduğu dönem de kısa – uzun performansı arasında belirgin fark vardı. Ulukız boş kalsa bile 2000’de bu gruba direnmesi zor. Sanbert, Akkula ayarında yarış koşabilen bir at değil. Çelikkalkan’ın sentetiği becerebileceğine inanmıyorum. Romeo mesafenin ve sentetiğin atı değil. İdeal koşullarında koşacak sadece Karayama var ve performans olarak da Akkula’yı zorlayabilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

Akkula – Karayama ikilisiyle mantıklı bir risk almış oluyoruz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,7,5,4,8

2.Ayak: 5,7,2,3,4

3.Ayak: 2,6,7

4.Ayak: 3,,4

5.Ayak: 3,4

6.Ayak: 7,1,4,3,2,6,10,14,11,5


Cengiz Gürbüz