• 12 Haziran Elazığ

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 10 ay, 2 hafta, 5 gün, 6 saat, 42 dakika, 31 saniye önce

Süratiyle dikkat çeken Everest Dağı numarayı yine alacaktır, hazırlık olarak yeterli durumdaysa son yarışı kadar kesmeyeceğini düşünüyorum, favorim. Elazığ sınıfından farklı orijiniyle dikkat çeken Gezmiş Tay geri bekleme yapmasına rağmen virajla birlikte ön tarafa akışlı gelebilen, sprint karakteri olarak Elazığ şartlarına uyumlu bir tay.  Adana yarışlarından gelişmiş şekilde dönecek, Everest Dağı’na bir iki ismin takılıp temponun çok yüksek olması durumunda bunu en etkili şekilde değerlendiren isim olacağını düşünüyorum. Eslina ve Uğur Gülü daha sonra şanslı bulduğum isimler.

 

Piller kısacı pedigrisi, piştikçe temposunu geliştirip iyi yer tutmasıyla yarışın haklı favorisi.

Adana Güzeli’nin bariyeri bularak koşma şansı var ve düzlüğe ekonomik şekilde iyi yerde gelebildiğinde etkili yürüyeceğine inanıyorum. Piller’ın start kaynaklı sorun yaşaması durumunda tehdit edici olacaktır.

 

Bolt Girl numarayı alabildiği her yarış bu grubu geçiyor ve bu şekilde koşulduğu sürece geçmeye devam edecek. Miss Matra, Cranberry Queen, Fedai gibi atların da olmamasıyla öne kolay düşüp bitirmesini bekliyorum. Elazığ tarzı ağır kumlarda çok daha etkili olan dağıtıcı bir temposu var, geçilme ihtimali yalnızca start çıkışıyla alakalı bir soruna bağlı. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,3,4,1

2.Ayak: 14,2,1,3,4,6,7

3.Ayak: 9,2,4,8

4.Ayak: 7,6

5.Ayak: 5

6.Ayak: 5,3,14,11,16,1,6,12,7


Cengiz Gürbüz