• 12 Kasım Bursa

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 5 ay, 1 hafta, 1 gün, 3 saat, 19 dakika, 37 saniye önce

Bursa’da bahis kalitesi yüksek bir sezon finali var, teksiz bir kurgu tercih ettim, şans yanımızda olsun.

Long Runner bu güne kadar kaba kum yarışı kaybetmedi; fakat hepsinde de çok zorlandı. Eski durumunda olmayışını da göz önünde bulundurarak yarışın sivrilme ihtimali olan seçeneklerini değerlendirmekte fayda var.

Mavi Kılıç kaba kumda tempo kalitesini her geçen yarış büyütmeyi başarıyor. Israrlı kovalayan bir atın olmamasıyla kesinlikle göz ardı edilmemeli. İyi formuyla King Man Go sigorta görünüyor.

2 yaşlıların A3 yarışını Ascot ve Lord Of Yıldızer ikilisiyle kısıyorum.

Lord Of Yıldızer’in bitirici bir kum sürati var. Aşağı yukarı aynı rakipler yanında bir kez daha kazanmaya koşacak. Hedef küçülten ve Bursa tecrübesi olan Ascot kesinlikle ihmal edilmemeli. Ascot ön grup yarışını iki türlü de koşabiliyor. Bugün bu özelliği işine oldukça yarayabilir. İki tayla doğru yolu bulacağımıza inanıyorum.

Tabelada gruptan ayırdığım taylar Bıg Collıade ve Havin Sarya oldu.

Big Colliade
yakın geçmişli yarışlarını özellikle takip ettiğim ve iyi çözdüğüm bir tay. Optimum performans vereceği koşullar 1400’ü geçmeyen çim yarışları. Bu gruptan daha efektif rakiplerle koştuğu bir önceki 1500 yarışı bunu açık işaretidir. Havin Sarya’nın oldukça üretken bir anne hattı var. Silik başladığı kariyerinde gözle görülür bir çıkış yakaladı. Bu gruba karşı iyi yerde bitireceği kesindir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 6,4,11,1

2.Ayak: 6,5,2,10,9,4

3.Ayak: 6,7,4

4.Ayak: 5,1

5.Ayak: 1,11

6.Ayak: 12,6,7,1,2,3,11,8,9,5


Cengiz Gürbüz