• 12 Kasım İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 2 hafta, 2 gün, 6 saat, 13 dakika, 38 saniye önce

İkinci ayak Agacelik ekledim.


Mavra
– Güldürgüldür ekürilerinden ben Mavra’nın kaçacağını düşünüyorum. Eküriler hariç net kaçan, süratli bir at yok.  Mavra bu tip yarışlarda düzlüğe avanslı ve çok dolu geliyor, grup da gayet uygun,  açıkçası geçileceğini pek sanmıyorum ama malum Pazar İstanbul, ilk ayağı risk etmek istemedim. Alternatif banko olarak düşünülebilir.

Rakipleri Artisemre, Ayahna, Bodrum Kalesi ve Yakutiye.

 

Lady Girl kuru çim – ağır çim demeden yarışını koşmaya devam ediyor. Ters mesafede sorumluluk alıp erken öne gelerek Wınchester’a dayandığı yarışı çok iyiydi. Bugün stiline dönecektir. Dışarıları dolanmadan yerini erken bulabilirse yine kazanmaya oldukça yakın görünüyor.

İki üç yarış gördükten sonra nihayet eski durumunu yakalayan Borantay mutlaka yazılmalıdır. Tromos düzelmiş haliyle ilk defa kalabalık grupta koşacak. Tromos tarzında atlar için ön grubun yıprandığı, kendisinin yarış içinde iyi saklanabildiği bu tip yarışlar daha avantajlı, son tercihim Tromos.

 

Bayezıd yarışın net favorisi. Mesafe sorunu yaşayabilir görünse de grup içinde kalitesi yeterli, uzun koşabilecek at yok. Yarış karakteri, kalitesi ve yine boş kalabilir görünmesiyle Tomiris ilk rakibi. Kısa yarışları Bayezıd’ın epey altında olsa da Dame De Sion’un oğlu Emperor Sion’dan bu mesafede çıkış gelebilir, ihmal etmeyelim. Üç at yazmışken son tercihimiz Montana olsun.

 

Curtaralo ve Serhuncan yeterli görünüyor. Zümrüthan’ın gücü, My Billioneire’in mesafe performansı bu ikilinin altında.

 

Iskra ve Mi Bombon’un yanına iki rakip önereceğim. Diğerlerinin şanslı olması çok zor. İ Saw The Sun çok iyi duruma geldi, özellikle Iskra’nın biraz sallanması durumunda çok şanslıdır. Hard Gold’a Luxor’dan ötürü mesafe uzun  görünse de karakteriyle yarışın içinde olacağını düşünüyorum, zayıf programda denenmelidir.

 

İki Maiden yarışı da arka gruba uzak yaparak kaybeden Run And Win 1400’de bu gruba zor geçilir, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,,4,1,5,13

2.Ayak: 1,7,11,3

3.Ayak: 3,11,6,8

4.Ayak: 3,1

5.Ayak: 2,6,1,9

6.Ayak: 7

 
Cengiz Gürbüz