• 12 Kasım İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 1 hafta, 5 gün, 1 saat, 11 dakika, 28 saniye önce

İzmir’de favorilerin gerçek favori olduğu, normal şartlarda cazipleşmemesi gereken bir program var. Şablonu olabildiğince ufak tutarak yedili ganyan veya misliye uygun halde bırakacağım, ekleme yapmak size kalmış.

 

Uçanoğlu’nun kardeşi, Benkar yavrusu Uçanyüz’ün kızı Uçan Uçan son iyi yarışı, kaba kuma çok uygun pedi,grisi ve grubun uygunluğuyla çok şanslı görünüyor. Uçanbey genel olarak çime yatkın taylar verse de hangi aygıra çekilirse çekilsin baskınlık gösteren kısrak sülalesiyle Uçan Uçan’ın kumda gitmesi beklenmelidir.

Güvenilir stili ve istikrarıyla Koca Muğlalı yarıştan sürpriz çıkmasını engelleyecek bir at. Uçan Uçan eksik kalır Rusdamat da saparsa en kötü Koca Muğlalı kazanır gibi görünüyor.  Rusdamat ve yarış görüp çok etkisiz koşsa da kaba kum potansiyeliyle Dadaşcan sonraki tercihlerim.

 

Zaferimol, İnsuyu, Tumbulefe, Soylukral  ve Zamanın Harikası yeterlidir. Zamanın Harikası’nın çok ilginç çıkışları var, tam mesafesinde İzmir programsının en cazip atlarından biri.

 

Yazlalı’ya son yarışında grup sert geldi, eksik koştuğunu sanmıyorum. Uygun grup ve mesafede günün net favorilerinden biri.  Kumu koşabilirse, boş kalma şansı olan Sagrajas’ı tek rakip tutuyorum.

 

Kısa Vade ikinciliği ve Turbo faktörüyle rakipsiz görünen Goben bankom.

 

Kısa kumda sanat yapan Prıncess Di’nin normal şartlarda bu gruba kaybetme ihtimali yok.

Bol şanslar..

 

Not:  Yedili Ganyan için ilk ayak 1,2,4,7 geçilip Uçan Uçan tek bırakılabilir.

 

1.Ayak: 10,,6,3,4

2.Ayak: 1,12,2,8,9

3.Ayak: 2,5

4.Ayak: 5

5.Ayak: 2

6.Ayak: 3,2,1,11,5,10,6,12,8,9

 

Cengiz Gürbüz