• 12 Ksım Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 1 hafta, 1 saat, 4 dakika, 2 saniye önce

Ardalı son iki yarıştır bu grubun üzerinde yarışlar koşuyor. Ulan Bator’a çok ezilmemesi, bir önceki yarış Cross Fire ile foto olması bu zayıf grup için çok kıymetli performanslar. Adana çimini severse kazanmaya çok çok yakındır.  Rakibi Flashıng Girl Ankara’da Brıgıtte’e bile kaybetti, Ardalı’nın  son iki yarışı çok daha parlak. İki tekle oyun kurmak isteyenler için ilk ayak önerim Ardalı.

Daha sonra Flashıng Girl ve bu grup için kabiliyetli kısrak Arsenic Ekspress ikilisi yazılabilir.

 

Tesla ve Bond Girl ikilisi yeterlidir demek içime sinmedi açıkçası bu grupta çok değişik şeyler olabiliyor, ne zaman risk alsam hüsrana uğradım, o yüzden bugün biraz daha kalabalık tutacağım. Sıralamam şablonda.

 

Oğlum Burak’ın Kocaeli performansı bu grup için gayet yeterli. Neden bu kadar geride kaldığını anlamadım, tipik, kaba kumu daha iyi olan, süratli bir Turbo tayı. Bugün Vağon’dan başka öne hamle yapacak at yok ( Vağon da öne çıkana numarayı veriyor zaten ) kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum. Adana pistinde de 800/56 iyi bir galobu var.

İlk rakip Vağon tutuyorum, Vağon da güçlü bir tay, Elazığ-Diyarbakır’dan sonra Adana’nın bu seviyelerinde de mutlaka etkili olacak.

Poyraz Ateşi sezona çok iyi bir başlangıç yapmıştı, Ateştopu baskın bir aygır, yavruları hem eşgal olarak benzer görünümdeler, hem de gayet iyi koşuyorlar. Bu grupta mutlaka yazılmalıdır.

 

Tekirdağlı son yarışında Yalaz’dan bir şeyler göstermeye başladı ve bugün çok uygun bir gruba çıkıyor. İstikrarlı ama vasat Sancakoğlu ve aleyhine şartlar olan 1400 kuma çıkan Deha yavrusu Tekbaba rakip olan atlar. Kaba kumda da eksilmeyeceğini ve kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

 

Son ayak kuru kalabalık niteliğinde bir yarış. Maksimum dört-beş atla kapalı hale getirilebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3/2,8

2.Ayak: 11,2,3,1,4,6,7,10,5,8

3.Ayak: 2,3,1,6,5

4.Ayak: 3,5,4

5.Ayak: 7

6.Ayak: 1,3,2,6,5