• 12 Mart Adana ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 1 hafta, 6 gün, 22 saat, 46 dakika, 48 saniye önce

Tatvan Kızılca'nın çıkmasından sonra Ezgili'nin boş kalma ihtimali oldu, Shibumi viraja kadar Ezgili'yi hiç sıkıştırmaz.  İlk ayak Akandasu tek bırakılarak Ezgili'nin de eklendiği ufak bir oyun yapılabilir. Başka bankonuz varsa yine Ezgili'yi yazabilirsiniz.


Akandasu
1200 kumda, çoğuna potansiyel bir kısmına da da yarış tecrübesi olarak üstün olmasıyla yarışın net favorisidir. Country Reel tayları bildiğiniz gibi ne kadar kısalırsa o kadar iyi koşuyorlar. Aakandasu’nun kısrak sülalesi de kısa mesafede çok yetenekli atlar çıkardı. Yarış başında iyi yer tutabilirse ( bazen takılarak çıkıyor ) kazanmaya çok yakındır. Misliler için tek bırakılabilir.

Kapalısı için en az beş at daha yazmak lazım. Beyzam öne kolay gelir gibi görünüyor, son yüz elliye kadar önde kalacaktır muhtemelen, yeterli  avans alırsa bitirebilir de. Saint Lucia’nın arası var ama kısa kumda bu grupta çok rahat iş yapabilir, onu da yazıp yarış bilinen atlarını şablona bırakıyorum.

 

Yılmabaşar az atlı kısa kum yarışlarında zorlanıyor. Özellikle Bildenhan’ın boş kalmasıyla yine zorlanacağını düşünüyorum. Firikya’da bugünkü yarış gidişatında daha şanslı olabilir.

 

Sincap Gül eski gücünde olmasa da Ezgili ve Shibumi’nin Tatvan Kızılca’yı kolay boş bırakmayacağı bu yarışta kazanmalıdır, bankom.

 

Uzuna çok yatkın görüntüsü ve gelişen tecrübesiyle Trustable kesin yazılmalıdır. Sonra Mountain Eagle ve By Zaza.

 

Kırım Beyi yine boş kalacak, ancak Yoldaş ya da Kızıltuğ zorlayabilir gibi görünüyor, Akarçay’ın kumda çok yarışı yok, iyi ya da kötü koşar demek risklidir, onu da yazalım, dört atla son ayak büyük oranda kapalıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,,9,3,5,1,8

2.Ayak: 3,2,4,8,7

3.Ayak: 4,2,3

4.Ayak: 3

5.Ayak: 8,5,2

6.Ayak: 1,6,9,2


Cengiz Gürbüz