• 12 Mart İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 hafta, 2 gün, 23 saat, 21 dakika, 17 saniye önce

Islak pistte Elips’i yazmak lazım, kaba kum hariç her pistte daha iyi koşacaktır. Kara Oğlum yarışın performans favorisi. Tatarınoğlu da bu pisti sevebilir, bugüne kadar beklentinin çok altında kaldı, artık bir şeyler koşması lazım.

Red Sun, Beyhacı ve Celonıo üçlüsü daha sonra.

 

Badegül son yarışında maksimum koşunca neler yapabileceğini gösterdi, yine aynı grupta ve tam mesafesinde çok çok şanslıdır. Bu sefer daha önce kaybettiği Venus Daughter’ı geçeceğini düşünüyorum.

Trıple Crown 1200’ü ve ıslak sahayı çok sevecektir, 1600 kaba kum yarışına göre bugün çok daha etkili olacağını düşünüyorum, onu da yazıp ikinci ayağı iki atla risk edebiliriz.

 

Rıght Or Wrong, Coffe Bean ikilisiyle yarış kapalı, fazla kaşınmadan iki at bırakalım. Coffe Bean’ın Coritiba’dan daha seri çıkmasıyla boş kalma şansı var, kolay götürebilirse en az Rıght Or Wrong kadar şanslıdır. Islak pist de rakibinden daha uyumlu.

 

Cemcem son yılların en berbat Ege Derbisi’ni kolay kazanmalı. İkili için önerim Dombra.

 

Razyana hem boş kalacak olması hem pistin ıslanmasıyla My Sultan’dan daha şanslı ama ben ikisini de yazıp sağlam geçmenin daha uıygun olacağını düşünüyorum. Razyana’nın eski direnci yok.

 

Halime Hanım boş kalabileceği her zaman bu grubun favorisi. Elmasınkızı bekleyerek de kazanmasıyla Halime Hanım’ın üstüne gitmeyecektir. Ilıçlım öne gelmeye hep meyilli ama Halime Hanım’ın start çıkışı çok daha iyi, Ilıçlım’ın gereksiz yürütmeyip yakın beklemeye razı olacağını düşünüyorum. Başka da öne gelen, Halime Hanım’ı bozacak at yok. Start yeri çok güzel, ıslak pisti de kaba kuma göre çok daha iyi koşacağını düşünüyorum, ıslak sahada 800/53 işi süper olmuş. Yakalanması benim için sürprizdir, bankom.

Garanti oyun isteyenler için Fanizan, Sultanhan, Kolaçan, Elmasınkızı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,2,5,,1,6,8

2.Ayak: 1,2

3.Ayak: 2,1

4.Ayak: 1

5.Ayak: 2,1

6.Ayak: 4 / 3,5,2,11


Cengiz Gürbüz