• 12 Mayıs Ankara ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 1 hafta, 5 gün, 15 saat, 37 dakika, 50 saniye önce

Let Her Go eklenmiştir.


Pist değişimiyle birlikte Zağnos, Gıpsy Danger, Talia Hanım, Phanta Rei, Kıng Serkan, Royal Avşar şansı en çok artan isimler oldu.

 

Zağnos kumda bu gruptan daha güçlü bir at. Yarış gidişi de lehine görünüyor. Adilabi, Agah, Takıl Beri gibi kaçaklar her gün koşuyorlar, pist değişikliğinden çıkartılacaklarını sanmıyorum. Zağnos artık bu grubu geçmeli, ilk altılıda banko tercihim.

 

Ankara kumunu çok seven Gıpsy Danger ideal mesafesinde favorim. Kainat daha önce Gıpsy Danger’a kaybetmiş olsa da mesafenin kısalmasıyla rakibini daha çok sıkıştıracaktır, işleri de yeterli görünüyor. Çimle aynı seviyede olmasa da kumu koşabilen Küçük Matra, The Daughter Sun ikilisi daha sonra şans verdiğim atlar.

 

1400’de boş kalan rakibi Jamala’yı çok sıkıştırmasına rağmen geçemeyen Talia Hanım mesafenin yüz metre uzaması ve Flıck The Swıtch gibi süratli bir tayın da gidişat avantajını kendisine döndürmesiyle  rakibinin bugün bir adım önünde. Kalan gruba zaten geçebiliyor, alternatif banko olarak değerlendirilebilir.

Phanta Rhei bence son yarışından daha iyisini yapabilir, bir şans daha vereceğim.

Sonra Rocket Girl, Jamala ve İnsomnia.

 

Kıng Serkan’ın Gümbürgümbür’ün temposuna çok kolay uyum sağlayıp kazandığı son yarışı harikaydı. Ankara kumunu ekstra sevmiş görünüyor. Grubun en kaliteli kısa kumcusu olduğunu düşünüyorum, net favorim. En iyi yarışını kısa kumda koşan Royal Avşar’ı da yazıp yeterli görebiliriz.

 

Şahane pedigrisi ve grubun çok üstünde idman durumuyla Stıngıng Strokes kolay bir yarış kazanacaktır.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 8

2.Ayak: 3,1,5,7

3.Ayak: 4,1,3,5

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 2,3,4,6

2.Ayak: 12,,9,,11,7,6,8

3.Ayak: 6,10

4.Ayak: 3

5.Ayak: 1,2,5,3,8,7

6.Ayak: 4,1,2,8

 
Cengiz Gürbüz