• 12 Nisan Adana

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 11 ay, 2 hafta, 3 gün, 7 saat, 11 dakika, 19 saniye önce

Çim sezonuna resmi anlamda startı vermiş bulunuyoruz. Başta handikap13 ailesi olmak üzere camia için kaliteli bir sezon olmasını dilerim. 

İçerik ikinci altılıyı kapsamaktadır. 

Çim sezonunu tatminkar bir yarışla açan Malya Güzeli, geçen sezonun sonunda yakaladığı kaliteyi bu yıla da taşır görünüyor. Uygun gruba karşı ve lehine biçimde uzayan mesafede favorim. Ateş Muhafızı’nın çim yarışı kum performanslarının tamamından iyiydi. Çimde farklı koşacağı açıkça belli ve bu atların yanında mutlaka bulunmalıdır. Mesafe yapabilirse Galata Kulesi ve çim handikap sınıfında yeterli işler yapan Handassa şablon aldığım diğer atlar.  

Bankom ikinci tay yarışında (beşinci ayak) Dolunay Güzeli’dir. Tay birden fazla kategoride kaliteli ortak noktaları yakalamış görünüyor. Çim ve sürat üzerine kurulu kaliteli kağıdını idman görüntüsü ve fiziği tamamlıyor. Babası Yakupbey’den aygır özelliği olarak alınabilecek en güçlü yön sürat özelliği. İkinci anne Kırsultan; Özfidan, Katre gibi dişileriyle birinci sınıf bir damızlık kariyeri ortaya koydu. Torunu Dolunay Güzeli Yakupbey’in sürat aktarımıyla Şart 1/üç yaş performansı için dolu bir kağıda sahip. Vasat görünen taylara karşı numaraya çıkıp bitireceğine inanıyorum. 

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 6,8,2,3 

2.Ayak: 2,3,10,11,1,6,9,8 

3.Ayak: 3,5,6,4,9 

4.Ayak: 2,4,3 

5.Ayak: 6 (Dolunay Güzeli) 

6.Ayak: 3,4,5,11,2,1,6,8


Cengiz Gürbüz