• 12 Nisan Elazığ

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 hafta, 6 gün, 19 saat, 54 dakika, 46 saniye önce
Elazığ kumu çok ağır görünüyor. Cıtys Prıde gibi çok seri bir at bile 800/55 çalışarak ancak yapabilmiş, önde kolay giden atlara önccelik verelim, bu sahada çoğu atın düzlüğü göremeden yarış bırakacağını düşünüyorum.

 
 
İlk ayakta tek işi olan Akersan'ı beğendim. 1000/02 yapmış, diğer taylardan bir eksiği yok gibi görününyor.Annesi, kumcular veren Aydanaz ile kardeş, bu grup için fena sayılmayaccak bir pedigrisi var, mutlaka olsun, sıralamam şablonda.


 
Volkanımsın bankom. Uzunda Volkanımsın'ı pek beğenmiyorum ama kısaya göre daha uygun gruplar buluyor, sadece yarış içi temposu bile bu grupta fark yaratmaya bence yeter. Startta kalan Son of Soul ve çok gerilerden yetiştirmeye çalışan Kıng Valley hariç ciddiye alınacak bir tay yok. Yakışıklı Çocuk'un dibinden iki giderek, ağırlaşan sahada bu zayıf gruba yakalanmayacağını düşünüyorum.

 
 
Rojhat Kızı'nı geçerek büyük sürpiz yapan Gönülhanım'ın bu kiloyla yine kazanması lazım ama her zaman aynı yarışı koşmadığını da biliyoruz. Ben boş kalacak İçimsu'nun da mutlaka yazılması gerektiğini düşünüyorum. Ufaltmak için iki at bırakabiliriz, kapalısı için sıralamam şablonda.
 


Özduran hem sürati hem seviyesiyle Elazığ pistine çok uygun bir aygır, Doğu'daki bütün yavrularını takip edelim, dolayısıyla ilk şans Satanhan'da. Uçarlım'ın Deha'dan olma kardeşi Uçarkanat muhtemelen seri bir taydır, Özduran için söylediklerim Deha için de geçerli, mutlaka yazılmalı. Turbonun Kızı ve Yalaz yavrusu Baba Aydın daha sonra.


 
 
Bawıkal'ın bu sefer Starf Of Rock'ın tepesine erken bineeğini ve 1600'de bitirtmeyeceğini düşünüyorum, yarışın da favorisi. Vıctory Star son yarışını çok kolay ve sermayeli kazandı, kısa - orta mesafedeki potansiyeli hala kestirilememiş olacak ki bu kadar geride kalmış, ben Doğu'daki her türlü kısa mesafe yarışta etkili oalcağını düşünüyorum, onu da yazarsak bene yeterlidir. Hıgh Tree ve Blacks Wınner'ın bu mesafede Bawıkal'a yetiştirmeleri bana çok mantıklı gelmedi, o yüzden eledim. Haşmet de kısayı daha iyi koşacak ama Bawıkal'a gücü yetmemeli.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 1,3,7,10,9,8,6,5,2
 
2.Ayak: 4
 
3.Ayak: 9,4,,1,2,3,7
 
4.Ayak: 4,5,10,1
 
5.Ayak: 3,9
 
6.Ayak: 12,13,9,5,10


Cengiz Gürbüz