• 12 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 2 hafta, 1 gün, 19 saat, 33 dakika, 26 saniye önce
Yedilinin ilk ayağını Adını Sen Koy yüksek ihtimal kazanır.
 
 
 
Az sayıda yavru veren Kobra'nın en önemli özelliği çok süratli atlar vermesi, çabuk at koşup kazanmak isteyenler için ideal bir aygır. İkbalim, Kobra'nın nadiren yakaladığı, 70.Sakıa sülalesinden gelen potansiyelli bir kısraklardan bir tanesi, yani sonuç olarak Emirsoy'un, ilk yarış için en önemli şey olan çabukluk yapıp devam ettirebilme özelliğinin olduğunu düşünüyorum ve mutlaka yazalması gerektiğini düşünüyorum. Kaizbert'in 18.Ayşa kızından verdiği Mavra çim- sentetik sahada çok değişik bir at olabilir. Malibu Girl torunu Talip Han, Yalaz'ın oğlu Yalazınoğlu ve Golden Kıng üçlüsü daha sonra.



 
Alla Turca'yı son Adana yarışında da öne çıkarmıştım, Sri Pekan etkisiyle, anne kardeşlerinden ziyade kısaya daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Bu sefer bence öne gelmeyip beklemeyi deneyecek, mutlaka yazılmalıdır. Luxemburg ve Runner Bull ile kapalı.




Big Brown benim çok sevdiğim ve iyi anlaştığım atlardan bir tanesi. Son yarışını Özcan'ın bariz faulleriyle kaybetti. Zaten ağır bir at Big Brown, bir iki aksiyon bile kaybetse toparlanması zor oluyor, Özcan yarış boyunca sıkıştırdı ve Big Brown'un jokeyi ne doğru düzgün kamçı vurabildi ne teşvik yapabildi. Normal şartlarda Big Brown'un Curtaralo'dan daha güçlü bir at olduğunu düşünüyorum. Bugün uygunlaşan grupta, idman pistinde düzelmemiş görünen Güngör Baba'yı ve tüm grubu geçerek kazanmaya çok yakındır, bankom.



 
Copperfield için bir şey söylemeye gerek yok, çok uygun bir gruba çıkarak dönüyor, kazanmalıdır. Quavıy ilk yarışını kazanırken bana maksimımu o kadarmış gibi göründü, iyi koşabilir ama Ulan Bator'u kolay ayıran bir atı geçebilceğini sanmıyorum.


 
Buraya kadar baya daraltarak geldik, zaten tay yarışını ve son ayağı çok at tutuyorum, sıralamam şablonda.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 2,5,7,8,3
 
2.Ayak: 7,5,2
 
3.Ayak: 4
 
4.Ayak: 5
 
5.Ayak: 8,4,5,3,2,6,9
 
6.Ayak: 7,11,12,13,1,2,4,5,6,8


Cengiz Gürbüz