• 12 Ocak İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 3 ay, 1 hafta, 21 saat, 43 dakika, 43 saniye önce

İstanbul’da her tarafı para kokan şahane bir program var. Bankom ve tay yarışlarıyla ilgili fikirlerim şu şekilde;

İkinci ayakta Sensizim son yarışından sonra net favori olmayı hak ediyor. Başka bir tay için daha şanslıdır denemez.  Rakip olabilecek iki isim tutuyorum, Chıspa ve My Dear Girl. Chispa kısa mesafe kumaşı olan bir tay, süratini biraz daha düzlüğe saklayabilirs etkili bir kısa sprint performansı gelebilir. Henüz bekleneni veremeyen ve aradan dönen My Dear Girl içinj bu grup çok uygun, formuna biraz bile bir şey katabilmişse yarışın içinde olacaktır.

Son yarışı beklediğim düzeyde etkili olmasa da Hayal Tufanı’nı bu grupta tek tutuyorum. Yavaş bir yarış olacak, numarayı Hayal Tufanı veya Overdoose alır. Her halükarda Hayal Tufanı cepten yemeden alacağı bir avansla düzlüğe çıkacak. Yakalanmayacağını düşünüyorum.

Tabelada cazip tuttuğum taylar Sganarella ve Real Quatro. Sinclar’ın kardeşi Sganarella abisinin kopyası bir yapıya sahip. Yeterli işlere sahip görünüyor, sağlıklıysa bu atların yanında kesin iş yapacaktır. Yarış gören Real Quattro fena koşmadı, etkili bir akış yapamasa da her yerde koşunun içinde kalmayı başardı. Bugün daha iyisini yapabilir, ikinci ayakta koşan Sensizim ayarında bir tay yok, dolayısıyla bu yarış biraz daha kurcalamaya açık.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,12,10,6,3,5,9,1

2.Ayak: 11,2,9

3.Ayak: 6,4,8

4.Ayak: 1

5.Ayak: 14,13,4,2,10,1

6.Ayak: 9,2,5,8,3,13


Cengiz Gürbüz