• 12 Ocak İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 3 ay, 1 hafta, 23 saat, 5 dakika, 49 saniye önce
Wolf Polat'ın kazanma zamanı geldi gibi görünüyor. Bu grubun temelde dişli rakiplerinin önemli bölümünden bugün kurtulmuş biçimde koşacak. Önün arkasına yatıp düzlük boyu akışını koruyabilen bir at. Stil olarak köprü kurabilen, ön tarafın erken durmaya yakın olduğu yarışlara daha etkili koşan bir at. Bugün bu senaryo gerçekleşir geörünüyor zira Goldenpass, Lıon Of Babylon ve Watashi No Kiseki yarışın başını kazanmak isteyen atlar. Neticede Wolf Polat'ın güçlü düzlüğünün bugün sonuç vermesini bekliyorum, bankomdur.

Dörtlülerin mesafe yarışında babası Kurtel'in etkisi, stil olarak gelip sprintini uzun tutan fakat sürat katamayan Yeniçağlı için 2 bin metre ilaç olabilir, oldukça da uygun rakipler yakalıyor. Canmenduh numarayı alamasa bile ön tarafta sabırlı kalabilirse düzlüğün içindem utlaka olacaktır. Zaman zaman çıkabildiği iyi seviyeyle Yavuz Reis de göz ardı edilmemeli.

Dördüncü ayakta New Melbourne'un altını çizelim. Tay yarış hayatının başlarında starttan ok gibi çıkarken bir iki yarıştır takılmaya başladı. Bu çerçeveyle bakıldığında uzun mesafe tercih etmesi problemini minimize edebilir. Bu grupla yarış yaapcak gücü ve iyi de bir jokeyi var. Şans verilmelidir. Favorim Desire For Victory, şablona aldığım üçüncü isim Lenora'dır.

Bol şanslar...

 
1.Ayak: 3 (Wolf Polat)
2.Ayak: 6,2,4,1,9,8,13,3,7,5,11,10
3.Ayak: 8,4,2
4.Ayak: 2,4,1
5.Ayak: 3,6,5,2,4
6.Ayak: 10,6,5,9


Cengiz Gürbüz