• 12 Ocak İstanbul ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 2 hafta, 11 saat, 23 dakika, 24 saniye önce

Çıkan Oghuz yerine Paix yazdım.


Stallıon Falcon
çok geride kalmış. Sentetik yarışları kötü görünse de ö dönem çimde de etkisizdi, pistle değil kendisiyle ilgili sorunu vardı diye düşünüyorum. Dünkü derecelerden de anlaşılacağı üzere pist de çok hafif ve sorun yaşamamalı. Boş kalacağı şartlarda mutlaka yazalım. Katsuya süper duruma geldi, Paix’i falan sürekli geçiyor, Black Wasp’ı da geçeceğini düşünmek gayet normal. Zaten Stallion ve Katsuya önde bir – iki şeklinde yavaş tempoda gidecekler muhtemelen ve düzlükte sprint yemelerinin zor olduğunu düşünüyorum. Mesafesine ve etkili olabileceği gruba çıkan Oghuz’u da yazarsak yeterli görebiliriz.

 

Tulyarbaba Kathmandu’dan önce davranıp numarayı alabilirse yarışın net favorisi. Tulyarbaba için yarıştaki tek önemli şey öne gelebilmek, onun dışında kilo,rakipler, mesafe vs çok fark etmiyor, başta da söylediğim gibi Kathmandu tehlikesini atlatabilirse bitirmeye çok yakındır.

Ekiner’in tam mesafesi, en kötü ikinci olur bu yarışta Ekiner. İyi duruma gelen Korcan’ı da yazarak ikinci ayağı hafif riskli şekilde geçiyorum. Özellikle Ekiner’in Şansküpü, Aldalga  gibi atlara yakalanmayacağını düşünmem ikinci ayağın bu şekilde içime sinmesini sağladı.

 

Cankurtbey bu grubun her zaman favorisidir. Zaten büyük çoğunluğunu sürekli ve kolay geçiyor. Sadece Esanadolu’yu elemek içime sinmedi, Bursa yarışlarını ölçü almayalım, sentetiği çok daha farklıdır ve Cankurtbey’i  zorlayabilir.

 

İlk yarışını kaçarak kazanan Brave Feet’in yine boş kalma imkanı var ve grup gayet uygun görünüyor, kesinlikle yazalım. Tecrübesiyle Storm Track ve sentetikte daha iyi olabileceğini düşündüğüm, Don Destello’nun kardeşi Tatarınoğlu ikilisi yarışın sigortaları.

 

Son iki ayağı çok at tutuyorum, sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,2,5

2.Ayak: 1,4,10

3.Ayak: 7,8

4.Ayak: 3,1,5

5.Ayak: 1,2,4,5,6,7,9

6.Ayak: 11,6,2,4,10