• 12 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 1 hafta, 5 saat, 24 dakika, 53 saniye önce

Ilıçlım pek çok faktöre göre önde çıkmayı hak ediyor. Hem yarış performansı yeterli hem ciddi tecrübesi var hem de çabuk ayaklı bir tay, muhtemelen kazanır gibi duruyor. Asumanım’ın pedigrisi bu seviyeler için çok iyi, son koşusunda yarış başında çok iyiydi ama dışa saptığı için devamını göremedik. Eşgal olarak tam bir Yalaz/Cini etkisi var, denemek lazım. Özgünahn’dır diyerek Altın İklim son tercihim.

 

Garanti ve Eyvah Uzun Mehmet için son yarışlarının tam anlamıyla rövanşı olacak. Garanti yine kaçacak Eyvah iki gidip atlamaya çalışacak. Son yarışlarında Kırdeniz’in de biraz olumsuz etkisiyle Garanti son anda Eyvah’a dayanamamıştı. Bu sefer buna daha yakın olduğunu düşünüyorum. Bankom Garanti.

 

İzmirşahı boş kalacak yine, onu geçebilen yarışı kazanır. Olive King’i de yazarsak ufaltmak için yeterli görebiliriz.

Sky Hero ve Mıster Storm yarışın kapalısı. Festina Lente’ye biraz mesafe uzun ama at yazmışken hadi onu da ekleyelim.

 

Seldanınoğlu yine boş kalacak, bitik görüntüsüne rağmen ihmal etmeyelim. Kırtoprak ve Zaferimol ile kapalıdır.

 

Tuncal’ın kızı İzemkızım son yarışında bir şeyler gösterdi, zaten Tuncal’ın yavruları kaba kumda genelde belirli bir potansiyele sahipler. Kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

Olgunabi’nin kardeşi Olgun Sultan eşgal olarak abisine çok benziyor, yarışları bu grup için çok kötü değil, işleri de güzel olmuş, önce onu yazalım, sonra Kristal ve sınırlı gücüne rağmen çabuk ayaklı Kızımın Kızı.

 

School Dancer’ın son iki yarışındaki rezalet performansı ve Adonisim’in kronik start sorunu son ayakta sigorta aramama neden oldu. Slayer Screm, Şeker Efe ve Rapidisimu yazıp İzmir’i kapatıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,2,1

2.Ayak: 1

3.Ayak: 2,7/5,6,3

4.Ayak: 2,1,6

5.Ayak: 4,7,6,5

6.Ayak: 3,1,4,7,8