• 12 Ocak İzmir ( Ekleme 2, Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 2 ay, 2 hafta, 3 gün, 2 saat, 44 dakika, 30 saniye önce

İkinci ayak 10 Sarı Handan ekledim. İlk atım olmasına rağmen yazarken gözümen kaçmış. İlk sıraya aldım. İlk ayakta çıkan 8 in yerine 10 yazdım. İlk ayak 5 Karamıh da ekledim.Yazmışken tam yazalım, bu kadar ata bırakılmamalı.


Güzel İzmir Koşusu form, kalite, yarış gidişi bakımından yarışın ağırlığını kaldırmayan atlarla dolu. Bu sınıf bir yarış için kötünün iyisi ölçüsünde bir yarış olacak. Dolayısıyla sürprize açık olduğunu söylenebilir.

Start Force İzmir kumunun yeni halini çok sevdi. Kaba pistte daha ayırt edici bir gelişi var. Mesafe bir parça uzun olsa da yarışın sürati, grubun kalabalık olmasını onun tarzında koşan bir atın şansını arttırıyor, favorim. Grayocean sürate uyum sağlayıp yarışa düzlük ortalarında hakim görünüp, son yüz yüz elli metre için pek güven vermeyen bir tarzla koşuyor. Doalyısıyla bu grupla koşacağı bir 1600 metre yarış için bence henüz somut bir performans göstermedi. Şanslı bulmakla birlikte geçilmesi bence hiç sürpriz deği. King Serkan’ın İzmir koşusunu hiç beğenmesem de mesafenin kısalması, grubun uygunlaşmasıyla yazılabilir. Seventh Sense yarış karakterini oldukça geliştirdi, bahsettiğim isimlerin hepsi biraz eksik koşarsa yine bitirebilir. Gürsoyhan zayıf gruplarda gelmiyor ama 1600 ideal mesafesi olup işin sonlarda şekilleneceği bu yarış özelinde farklı koşabilir. Bomba King Of the Sun.

 

Bankolarım Ağa Mehmet ve Waltz Goes On.

Ağa Mehmet  uzun süredir çalışıyor, pişkn bir tay.  Rotabelli gibi bir atın kardeşi olup iki taraftan da dominant bir sürat geçişi var. Tercihli startı da görünce çıkıp bitirmeye çok yakın buldum, tek yazıyorum.

Waltz Goes On grubun mesafede yarış atı kimliğine sahip tek ismi, normal şartlarda kazanmasını gerekir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,11,3,4,1,12,9,6,10,5

2.Ayak: 10,5,4,7,8,9

3.Ayak: 8,10,4,7,3,11

4.Ayak: 1 ( Ağa Mehmet )

5.Ayak: 4 ( Waltz Goez On )

6.Ayak: 2,3,7,6,1,4,13


Cengiz Gürbüz