• 12 Ocak Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 1 hafta, 5 gün, 16 saat, 55 dakika, 41 saniye önce
Kocaeli programı cazip görünüyor. Bankom hakkında detaylı yorum yapıp diğer yarışlardan genel hatlarıyla bahsedeceğim.
 
 
 
İlk ayakta Kurye ve Birümit'in benzer stilde oluşu Fıratın Öfkesi'ne avanta sağlayacaktır ama bu atı hiçbir zaman tek yazmadım, güvenmediğim bir stili var. Kurye ve Birümit'den biri düzlüğe kadar iki gitmeyi kabul ederse yarış Fıratın Öfkesi için iyice riske girecek, uzununu beğenmediğim Cukka hariç bütün atları şablona alıyorum. İkinci ayakta güzel pedigrili, çıkış içinde üç, dört tane tay var, çok yüksek ihtimalle bir tanesi kazanacak. Sanberk'in favoriliği çok abartılı, son derece denk bir yarış, risk almayalım. Islak sahada Tekiner'i çok tutuyorum. Dördüncü ayak muhtemelen yavaş gidecek, Rebell Yell yine son yüze kadar hiç ortalada olmayacaktır, zorlanacağı bir yarış, kesinlikle ağır favori olduğunu düşünmüyorum. Bavi Reş, Angel Horse, Lexington Fire üçlüsünü de yazacağım. Green Duchess bir adım önde görünse de zayıf bir aprantisi var, Green Duchess'ın seri teşvik isteyen yapısı karşısında etkisiz kalabilir, sıralamam şablonda.
 
 
 
Banko tercihimi iki gündür olduğu gibi son ayaktan yana kullandım. Uzun süreli takipçilerim bilir, son ayak bankosu çok tercih ettiğim bir şey değil ama iki gündür bankolarım bir şekilde son ayağa denk geliyor.
 
Man Of Power verdiği aradan sonra çabuk toparlanıp kısa mesafe yeteneğini göstermeye başladı. Bugün İstanbul dışına çıktığı günden itibaren grup ve mesafe anlamında kazanmaya en yakın olduğu yarışı koşacak. Start yeri güzel, ön grupta erken yer tutabiliyor ve yarışın kaçak atlarının tamamı Man Of Power'ın erken hakim olabileceği isimler, kazanacağını düşünüyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 3,2,1,4,5,6
 
2.Ayak: 6,7,10,11
 
3.Ayak: 2,7,6,5,4,3,1
 
4.Ayak: 5,2,1,4
 
5.Ayak: 2,3,1
 
6.Ayak: 2
 
 
Cengiz Gürbüz