• 12 Ocak Urfa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 2 hafta, 11 saat, 16 dakika, 32 saniye önce

Urfa’da bankom Borbore olacak. Yarışları bu grup için yeterli ve iyi de yer tutabiliyor. Rakibi Son Of Soul’un start sorunu var, dolayısıyla Borbore ona göre ciddi bir avansla yarışa başlayacak.  Pomegrante’nin dibinde iki giderek kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum, bankom. 1700 startının viraj üzerinde olduğunu unutmayalım, dış start çekip iyi çıkamayanlar ekstra dezavantajlı.

 

İnto Star yarış başında Saalih’den numarayı alabilirse bu gruba dayanır. Ama Saalih de yarış başında  çok süratli bir tay, öne o da çıkabilir ve yarışı da kazanma şansının olduğunu düşünüyorum. Sigorta olarak Smılıng Baby de yazıp geçelim.

 

Fanaa ilk yarışının üstüne bir gram koyamadı, çok zayıf taylara kaybedebiliyor. O yüzden bu yarışta da biraz kıpırdayabilecek tay aradım, çok içime sindiğini söyleyemem ama Vıctory Gallop’un oğlu  Kıng Valley yarış görmesiyle değişebilir. Tilki’nin de son yarışı güzeldi, pedigri olarak da yeterli bir tay. Üçünü yazıp beşinci ayağı geçiyorum.

 

1200’de Otantik ve Akyol varken diğer bütün kaçakları silebiliriz. Hangisi öne çıkar bilemiyorum, ikisi de çok seri, elemeden yazalım.

Favorim kısası daha iyi olan ve gelişen Magneto olacak. Eğer Akyol ve Otantik çok süratlenir, Magneto da son yarışında olduğu gibi iyi yer tutabilirse şansı çok çok yüksek. . Bir süredir uzun mesafe koşsa da ben Ezberbozan’ın kısasının daha iyi olduğunu düşünüyorum, eğer düzlüğü çok geride görmezse mutlaka etkili olacaktır. Komedyen bu mesafeyi iyi koşar, yarışları da yeterli. Aynı şekilde Başarılar’a da mesafenin kısalması yaracaktır. Ön grupta yer tutabilen Sabri Baba son tercihim.

Bol şanslar..

 

Beşli için İnto Star tek ya da son ayak Magneto – Ezberbozan ikilisiyle şablonun aynısı denenebilir.

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 10,5,14,11,13,15,8,4,2

3.Ayak: 11,10,12,2,14

4.Ayak: 6,3,7

5.Ayak: 9,5,6

6.Ayak: 12,5,7,10,11,6,3