• 12 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 2 ay, 1 hafta, 5 saat, 11 dakika, 48 saniye önce

Adana’da harika bir kum programı var. Sezon başından bu yana en cazip bahis programlarından biri olduğunu düşünüyorum. Çıkış aradığımız yarışlar birinci ve üçüncü ayak olacak. 

Adana’da bu grubun en iyi yarışlarını koşsa da bir türlü kazanamayan Tatlı Üçar, ideal mesafesinde başta düşünülmeli. Kilo avantajıyla koşan Nevriye Hanım ve Buğu ikilisi iyi formları ve tatminkar mesafe performanslarıyla yazılmalılar. Engerek, kısa ara vermesine karşın  Kusursuz Güç’ün arkasını bekleyip yarışın içinde kalmayı başarabilirse kalitesi ihmal edilmemelidir.  

Biraz da şans yanımızda olursa ilk ayaktan dört atla kurtulacağınıza inanıyorum. 

 

Bankom üçüncü ayakta Kızım Serpil’dir. 

Kısrak oldukça temiz ve kaliteli bir yarışla Maiden’dan çıktı. Devam eden iki yarışında üst gruplardan para çıkaramasa da bu gruba karşı tatminkar işler yaptığını söyleyebiliriz. Kısrak yarış boyu dolu bir tempoda kalabiliyor. Düzlüğün ortalarına kadar bu özelliği yarışa hakim olmasına yetebilecekse Kızım Serpil’den iddialı bir yarış bekleyebiliriz. Bugün grubun çok çok uygun olması uzayan mesafenin pozitif etkisiyle sonuca gideceğine inanıyorum, bankomdur. 

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 3,9,10,5 

2.Ayak: 1,3,2,5 

3.Ayak: 7 (Kızım Serpil) 

4.Ayak: 4,1,5 

5.Ayak: 2,1,4,6,5,3,7 

6.Ayak: 3,11,9,7,8,10 


Cengiz Gürbüz