• 12 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 2 ay, 2 hafta, 8 saat, 32 dakika, 15 saniye önce

Adana’da oldukça cazip bir oyun var, Altınbaşak veya Çelikkalkan’dan  biri bile kaybederse ( bence ikisi de agf leri kadar favori değil ) plaseleriyle bile cazip olan diğer yarışlarla birlikte oyun direkt paraya gidecektir.

 

Kilit yarış olarak ikinci ayakta karar kıldım. Burgu ve Quın Aba ikilisiyle risk alıyorum.

Burgu normal, kaba kumu ıslağa göre çok daha etkili koşuyor. Yarışın her yerinde kolay, ön tarafta yer tutabilen, sonuç alma özelliği diğer atlara göre daha yüksek bir tay. Performans olarak da az koşmuş olmasına rağmen grubun en etkili yarışlaranı yapan ismi, direkt kazanıra koşacağını düşünüyorum.

Turbo’nun kızı Quın Aba bu grupla koştuğu hayatının tek koşusunda numarayı kolay alıp son dört yüze kadar devam edebilmişti. Tayda sürat özelliği ve dolayısıyla Turbo’nun etkileri var. Bu seviyeler için çabuk gelişecek sınıfıyla, yine numarayı alabilir göründüğü bu koşuda şans verilmeli.

Grup içinde nıumaraya ısrar eden bir at yok. Quın Aba göründüğü kadar kolay boş kalırsa, kaçan atın temposuna uymayan Burgu ile birlikte yarış sonuna kadar gelebilir zira ikisi de diri kalacaklar. Ön grubun olası bir kaırşıklığı durumunda da Burgu’nun şansı oldukça yüksek.

 

Beşinci ayakta Katı Semih’in Domaniç’e yapacağı pres yarışın kilit noktası. Eğer yürümez de Domaniç’i boş bırakırsa Domaniç Çelikkalkan’a kesinlikle yakalanmaz. Müslüm’ün tercihine göre şekillenecek bir yarış, risk almaya esaret edemedim, ikisi birlikte düşünülmeli.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 10,6,9,1,7,8,2,4

2.Ayak: 2,8

3.Ayak: 4,1,2,5,3

4.Ayak: 1,4,5,6

5.Ayak: 1,3

6.Ayak: 11,7,8,10,2


Cengiz Gürbüz