• 12 Şubat Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 1 hafta, 7 saat, 2 dakika, 24 saniye önce
Bursa'da sabah çalışırken banko adaylarım Sumel Han ve Canfatihim'di, biraz daha detaya inince ikisinden de vazgeçip Ertecimer'de karar kıldım.
 
 
 
Ertecimer tercihimin başlıca sebepleri grubun uygunluğu, mesafe ve taya tam istediğim gibi binen bir aprantiyle start alacak olması. Ertecimer'in makul ölçülerde olabildiğince geride bekleyip grubun yavaşladığı yerde yürüyerek yarış kazanabilecek bir tarzı var. Livacan'ın kazandığı 1700 Maiden'da Furkan Him taya tam benim düşündüğüm gibi binmiş ve Ertecimer'de bugüne kadarki en etkili yarışını koşmuştu. Bugün yine aynı şekilde bineceğini düşünüyorum, gruba baktığımızda öyle etkili kaçıp yarışı çalabilecek at yok, cazip bir şekilde yakalamışken Ertecimer riski alınmaya değer.
 
Rakiplere bakalım, Çikolatalı, Aslınaz oldukça vasat isimler, Panama'nın aksiyonları, yarış içinde isteksizliği sorunlu olduğunu düşündürüyor, Uçanahmet'den çekiniyorum, Ertecimer'in kumuna ve 1400 performansına daha çok güvendiğim için eledim. Denizşahı her zaman biten yarışa geliyor, Ertecimer ile beraber koştukları ve Ertecimer'in savrulduğu yarışta bile aşağı yukarı aynı yerde bitirmeleri Ertecimer'i öne almama neden oldu.
 
 
 
Sumel Han kazandığı yarışların tamamında ön gruba çok kolay hakim oldu. Biraz sürat ve direnç gösteren, bugünkü Abbasoğlu gibi bir rakiple hiçbir zaman karşılaşmadı. Bugün Abbasoğlu'na o kadar kolay hakim olamayabilir ve o noktadan sonra yarışın nereye gideceği bence belirsiz, Hepsi yaparak şansımı deneyeceğim.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 1,3,4,7
 
2.Ayak: 6
 
3.Ayak: 1,2,3,11,4
 
4.Ayak: 1,2,4,3
 
5.Ayak: 3,7,6,8,1,2
 
6.Ayak: 5,6,10,12,2,8


Cengiz Gürbüz