• 12 Şubat İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 1 hafta, 5 gün, 10 saat, 1 dakika, 9 saniye önce

Kronos’un mesafesine dönmesiyle çok daha iyi koşacağını düşünüyorum, Nişan tayları genel olarak uzunda eksikler, Kronos da bu daha da bariz, yarışın favorisi Vanlımaho’ya göre Kronos’un kısada daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Pilevneli son yarışında boş kalamayıp çok ısrar edince başarısız oldu, bu sefer sadece  Özşehsuvar var, onu erken atlatabilirse şansı çok yüksek ki bana göre istediği şartları yakalarsa yarışın favorisidir. Cazip şekilde ufaltmak için Kronos / Pilevneli ikilisi benim içime sindi.

Vanlımaho’yu, mesafe kısalsa da bu kiloda yazmamak risklidir, Harzemşahlı’ya son yarışı çok kötü olmasına rağmen kalitesiyle bir şans daha verilebilir.

 

Günebakış eski temposunda değil, zaten yarış başında çok seri değildi, son dönemde iyice yavaşlamış durumda, ancak bugünkü gibi sıfır kaçaklı ve uygun gruplu yarış yakaladığı zaman kollamak lazım. Bugün kazanmazsa bir daha gelmez Günebakış, yazalım mutlaka.

Nevvare kalan grubu geçecek duruma geldi ki çoğu zaman da geçiyor zaten, Günyüzü’nü de yazıp yeterli buluyorum.

 

Gümbürgümbür kazanır, arkası bence kesin Sonkalelim biter, iki lira verse iyi para.

 

Wrıte To Ellie Urfa seviyesinde bir grup yakalamış, üç tane gelişebilecek, kapalı kutu tay var, onları da yazıp üç ala geçiyorum.

Serkan Bey, Serkancan gibi atları veren Figaro’nun torunu My Golden Girl’e dikkat edelim, geçen erkek tayların yanında da denemiştim, startta kaldı, yarışa hiç uyamadı ama hem eşgali hem düzlük performansı olarak bu grupta iş yapacağını düşünüyorum, mesafenin uzaması da lehine olmuş, mutlaka yazalım. Stage Door East’ın torunu Verlabano ilk yarışında epey kalmasına rağmen bu grubun çok üzerinde bir dördüncülük yaptı, biraz daha derli toplu koşabilirse hem ilk yarış performansı hem pedigri potansiyeli itibarıyla grubun önünde. Panigale’in de mesafeyi koşabileceğini düşünüyorum, arasına falan bu grupta çok takılmamak lazım. Dört at yazalım, eğer yetmeyecekse zaten burada yatmak en iyisi.

 

İkinci ayak ve son ayakla ilgili vakit sıkıntısından dolayı yorum yazamadım ama iki yarışa da hakim olduğumu düşünüyorum, yazdığım atlar bence yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,8/5,1

2.Ayak: 12,8,6,13,9,5,2

3.Ayak: 5,3,1

4.Ayak: 1

5.Ayak: 14,8,13,10

6.Ayak: 2,1,3,11,4