• 12 Temmuz Elazığ

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 1 hafta, 4 gün, 2 saat, 43 dakika, 6 saniye önce

Ağbalım, Dağzenve Kraliçeecrin üçlüsü rakiplerinden farklı performansa ve tecrübeye sahipler,  yeterlidir.

 

Tınazlı’nın sert temposu hem kendisi, hem de kazanacak seviyede ancak boş kaldıkları zaman koşabilen, mesafe limitleri olan Bosphorus Beauty ve Mizginhat’ı zorlayacağını düşünüyor, beklemecileri daha şanslı buluyorum.

Pistine ve grubuna dönen Kara Ateş, bıraktığı şekilde devam ederse çok şanslıdır. Sonra Amari, Amıgdala ve her şeye rağmen kalitesiyle Bosphortus Beauty.

 

İmparator’un performans anlamında rakipsiz olduğuna ben de hemfikirim ama malum Elazığ pistine ilk defa gelen atların yaşadığı sorunları biliyoruz. İmparator’un koşacağı yarışın seviyesi koşunun tempolarına, düzlüğe çıktığı yer göre değişebildiği için ben tercihimi yıkmaktan yana kullanıyorum. Tekçapkan, Semetey Oğlu ve Şubathan rakipleri.

 

Moonbow, kaçak rakibi Broken Arrow’un iyice ağırlaşması ve Ebu Emir daha sert kaçan olduğu zaman beklemeye dönmesiyle sorunsuz şekilde öne gelecektir. Tek rakip, mesafesine dönen ve eskisi kadar olmasa da iyi duruma gelen Dark Boy tutuyorum.

 

Son ayak Cıtys Prıde, New Alaçat ve muhtemelen Jungle Lıon’un çok süratli kaçacağı bir yarış olacak. Dört atla son ayağı çok net içime sindirdiğimi söyleyebilirim. İlki Jungle Lıon, 1200’de yarışını koştuğu zaman Elazığ’ın en iyi atı desek abartı olmayacak. Cıtys Prıde ve New Alaçat’ı bir yerde bastırıp direnmeye çok yakın olduğunu düşüyorum. Garipağa’nın kısa kumda bu grubu geçecek kalitesi var, ön grubu kaçırmamayı da becerebiliyor, yazılmalıdır. Sonra, çok uygun gruba çıkan Arjuna ve mesafe kalitesiyle Sarıdayı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1,6

2.Ayak: 3,7,8,2

3.Ayak: 5,10,7,8

4.Ayak: 4,7

5.Ayak: 6,4,5,2,1,10

6.Ayak: 11,8,13,15


Cengiz Gürbüz