• 12 Temmuz İstanbul ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 2 hafta, 6 gün, 8 saat, 4 dakika, 18 saniye önce

Son ayak Zeus ekledim.


Programa ilk baktığımda Adını Sen Koy’u tek yazarım diye düşünmüştüm ama Kovada’nın bozması ihtimaline karşı 1500’ün sonlarında zorlanabileceği için vazgeçtim. Aradan çok iyi dönen Baba Atlı, Adını Sen Koy’un boş kalamaması halinde çok uygun grupta yarışın favorisi haline gelir. Sonra Rodosto, Gürgür Baba, Azat Kuşu.

 

Fırey Ates ve Kevser Hanım yarış performansı anlamında koşmuş rakiplerinin epey önündeler. Mesafenin uzaması ve yarış görmenin en çok ona yarayacağını düşündüğüm Motivator kızı Bathsheba ile yarış kapalı gibi görünüyor. İlk defa koşacaklardan da henüz bu üçlüyü zorlayabilecek bir tay gözüme çarpmadı.

 

Koşan Ağa’yı son koşusunda uzun süre tek düşünüp start probleminden ötürü yanına at yazmış ve çok pişman olmuştum. Bugün son yarışına oranla grup daha da uygun, tam mesafesinde yine kazanmasını bekliyorum. Umarım yedi sekiz boy kalarak dünkü Kozbeyi’nin tersi bir dengesizlik yapmaz.

 

Paix kazanabilceği bir gruba çıkıyor ama açıkçası Paix bankolu İstanbul oynamaktan da biraz sıkıldığım için tek yazmıyorum.Hafif uzun mesafeye rağmen yarışın yavaş gitme ihtimalini de az görmediğim için Duke Of Kent ve My Royal Sun ikilisinielemek istemiyorum. Gazi performansı fena olmayan, iyi olduğu şartları yakaladığı zaman çok ekstra koşabilen Scamp ve Ryan Arel daha sonra.

 

Boş kalacak Lucky Moment ve  kalan gruptan çok daha iyi durumda olan Mi Bombon ikilisiyle tabelayı yeterli buluyorum. Mandarin’in son durumu Mi Bombon’un çok gerisinde olduğu için eledim.

Bol şanslar..

 

Sıralı İkili: 1. Koşu: 5 / 3,1

 

1.Ayak: 7,6,9,5,1

2.Ayak: 4,6,1

3.Ayak: 2

4.Ayak: 1,3,5,6,4

5.Ayak: 2,5

6.Ayak: 3,2,1,4,7,6


Cengiz Gürbüz