• 12 Temmuz İstanbul ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 1 hafta, 5 gün, 14 saat, 8 dakika, 51 saniye önce

Birinci altılının ilk ayağında Hergele değil Taşkır yazılacaktır.



Süslü Güzel
’i ilk yarışında birinci at önermiştim.Beklediğimi bire bir gördüğüm bir performans ortaya koyup, öndeki tayı hariç tutarsak sonuna kadar arka grubun önünde ve en iyisiydi. Mükemmel bir orijin var, gelişen tecrübesiyle vasat grubu geçmesini bekliyorum, ilk altılıda birinci bankomdur.

Peri Lina'nın rövanşı almaso normal sonuçtur, bankom.

 

Hodor bu mesafede bence grubun en sınıf ismi. Ara dönüşü uzun süreli hazırlanmış ve bu yarışa gelirken idman temposunu da oldukça arttırmaş görünüyor. İdeal mesafesinde, dişine göre rakipler yanında çok iyi bir dönüş yarışı bekliyorum.

Cascada’nın startta şahlanıp öne gelemediği son yarışı kesinlikle ölçü değildir. Hışman’ın ısrarıyla, benzer bir aksilik yaşamaması durumunda numarayı alacaktır. 1200’ün her yerinde tepe süratini koruyabilen bir isim olup stilini koşabilmesi durumunda Hodor harici gruba bence yakalanmaz.

İkinci altılıda iki atla risk alıyorum zira içime sinen bir tek bulamadım, ilk altılı için sırlaamam şablondadır.

 

Erkek Tay Deneme süratli gelişmesi halinde Kingsman net şekilde favorim. Tekli oynamak durumunda kalanlar güvenebilir. Call To Victory için Çaldıran benzeri bir stille öne gidip numara alabileceği bir yarış var. Mesafenin 1600’e uzamasıyla Alihan, Call To Victory’e numarayı bırakabilir. Bence Kingsman’i bugün de geçecekse bunun tek yolu sıkıştırılmadan numara götürmesi. Bunun dışında her türlü senaryoda Kinsman’i daha şanslı buluyorum.

Vernazza’nın son koşusu fena değildi ama Erkek Tay Deneme galibi bir tay performansı koştuğunu söylemek zor. Yazmayacağım.

 

Dişi Tay Deneme’nin tartışmasız favorisi Luna Lovegood. Kendisindeki star ışığı bu gurubn hiçbirinde yok. Kazanmaya oldukça yakın buluyorum.

Çirçuz aralı geldiği son koşusunda yüksek tempoda kaçmasına rağmen son yüze kadar hiçbir şekilde kesmedi. Akın ve bekleme tercihiyle çok daha etkin bir performans gelcektir, ksırağın potansiyeli net biçimde bugün ortaya çıkacak ve ben bundan oldukça ümitliyim.

Son yarışında sadece bizim oynadığımız Moorland’i de bir kez daha öneriyorum. Yarış bence bu üç tay arasında, burayı hala Prior kazanırsa koskoca sekiz ay boşa geçmiş demektir. Bahsettiğim üç ismin Piror kadar koşamayacağına inanmıyorum.

Bol şanslar…

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 8 ( Süslü Güzel )

2.Ayak: 1,2,5,8,9,3

3.Ayak: 5 ( Peri Lina )

4.Ayak: 6,4,,8,1,7,3,10,5

5.Ayak: 3,1,5,6,8,13,9

6.Ayak: 7,,2,,9

İkinci Altılı

1.Ayak: 6,4

2.Ayak: 3,1,5,6,8,13,9

3.Ayak: 7,,2

4.Ayak: 7,5,1,2

5.Ayak: 3,2,6,7,5,4,1

6.Ayak:6,2,8


Cengiz Gürbüz