• 13 Ağustos İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 5 gün, 10 saat, 29 dakika önce

Şart-1 yarışta Reyhan Bey ve Bıen Venue’yi önde tutuyorum. Reyhan Bey, Esmer Amber’in kızı Lady Naomi’nin yavrusu, kısa çim canavarı bir orijini var. Çok sayıda güzel ve dereceli işiyle favorim. Benzer şeyler Bıen Venue için de geçerli, ufaltmak için yeterli görülebilir, sıralamam şablonda.

 

Razyana, Hergele, Yol Bulan üçlüsü her yarış birbirini geçebilecek haldeler, birini öne çıkarmak risklidir, ayırmayalım.

 

Külünk Ağa’nın Golden Ok varken kolay kaçma şansı yok, Golden Ok kaçmadı diyelim, Dymaxion ve Urla Zamanı var, dolayısıyla Külünk ağa’nın öne çıksa bile kolay götürebileceği bir yarış olmayacağını düşünüyorum. Red Eye, Mıster Storm ve Young Bond gibi yarışın şanslı atları geri bekleme yapıyorlar. Mıster Storm’un zaten minimum iki boy start problemi var, çabukluk da yapamıyor, en geri gitmeyi kabul edecektir. Red Eye zaten ezelden beri böyle. Young Bond da bu sezon en etkili olduğu yarışları geri bekleyerek yaptı. Hal böyleyken, ön gruba yakın gidip, onların durduğu yerde gelerek uzun sprint yapabilen stiliyle Long Way’in kazanması için ideal bir yarış olduğunu düşünüyorum.

Beş yarış önce Coffe Bean’ı geçerken Long Way’in bu sezonki performansı adına çok ümitlenmiştim ama hep o yarışın bir tık altında kaldı. Bugün tekrar bir çıkış bekliyorum, mesafeyle ilgili tereddütüm yok, Long Way uzunu koşacaktır ve kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,3,5,1,,8

2.Ayak: 2,1,3,5,4,11

3.Ayak: 3,5,,1,2,7,8

4.Ayak: 2,3,1

5.Ayak: 3

6.Ayak: 9,13,4,2

 

Cengiz Gürbüz