• 13 Aralık Bursa ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 1 hafta, 5 gün, 11 saat, 27 dakika, 12 saniye önce
Akçaağa yerine Deniz Şahı ekliyorum.


Üçüncü ayakta Raziye Ana ve Harputlunun Oğlu bariz ayrılmış görünüyorlar. Raziye Ana bu sefer erkeklerle koşacak ama güç anlamında sorun yaşayabileceği sadece Harputlunun Oğlu var, yarış gidişi yine lehine. Geçilirse Harputlunun Oğlu'na geçilir.
 
Archman uzun - kısa hiç bir yerde yetiştiremiyor, Hero Admiral'ın da yıllar sonra kısaya dönemsiyle biraz tempoya uyum sorunu yaşayacağını düşünüyorum.
 
 
 
Sumel Han'ın gördük ki bekleme yapmaya ihtiyacı var. Gündüzeli'nin arap atlarında yaptığı sorumsuzca bir tempoyla öne çıkmak bu tip nazik ingiliz atlarında işe yaramıyor. Son yarışında olduğu gibi sabırlı bir bekleme yaptığı her yarış bu grubu geçeceğini düşünüyorum. Mesafe çok uygun, Demirbaş gibi hızlı kaçan ama zayıf bir atın olması da Kırcaali, Gaudi gibi atları daha kolay elemememizi sağlıyor, bankom Sumel Han.
 
 
 
Savaş Atı'nın seviyesine çıkma potansiyeli olan bir numaralı isim New Transatlantic. Uzunu biraz daha iyi koşma ihtimali var, anne Saichania zaten verdiği zaman çok güzel tay veriyor. Super Alp sahip ve pist değiştirdikten sonra sıçrama gösterdi, 1800 civarı falan olsa yazmayacaktım ama 2000 üstüne çok yatkın görünüyor, bir şans verelim, son tercihim.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 7,8,6,4,1,,2,3,5,9
 
2.Ayak: 9,5,3,6,8,4
 
3.Ayak: 3,2
 
4.Ayak: 2,1,4,3,6
 
5.Ayak: 4
 
6.Ayak: 1,9,,10


Cengiz Gürbüz