• 13 Mart Bursa ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 1 hafta, 6 gün, 9 saat, 41 dakika, 41 saniye önce

Besinci ayak Pekin Gold eklendi.


Yıldırım Ateşi
’nin mesafeye Yarissa , Cukka ve Orhanların Orhanı’ndan daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Talya, Suskununkızı ve Birgican kısa kum atı vermeye yatkın anneler ve bu üç tay seviye olarak sülalenin en vasatları. Yıldırım Ateşi özellikle önceki 1800 ikinciliğinde uzun ve bu gruba yetecek sprint yapabilen görüntüsüyle kazanmaya çok yakındır. Ben kendi misli oyunuma tek bırakıyorum.

Kapalısı için Cukka, Orhanların Orhanı, Örümcekbey ve Yarissa.

 

Mertadam’ın Bursa performansı Embir Han’ın son halinden daha iyi. Burkal faktörüyle Embir Han baya önde çıkmış ama ben Mertadam’a direnmesinin kolay olmadığını düşünüyorum. Misliye Mertadam’ı tek yazalım, normal oyunlar için iki at zaten kapalı. Boş kalan Embir Han’ı ancak Mertadam geçebilir.

 

İlgar Tay’ın kafayı da alsa iki de gitse Madrabaz’a yarış kazandırmayacağını düşünüyorum. İki gitse yakalar, kaçarsa yakalanmaz.  Her halükarda yarış süratli gidecek. Urla Destanı sigortamız olsun. Ufaltmak için bu ikili risk edilebilir.

Zilli az atlı yarışta, yakın bekleyerek koşmayı denerse tehlikeli olabilir. Geçen sene Çahan ve Şükrü’yü geçtiğini unutmayalım. Şimdiye kadar bekleyerek bir yarışı yok ama bugün denemeye değer. Üç at yazmışken Madrabaz da geniş oyunlarda olmalı.

 

1200’de Kınowa yoksa Babadöker her zaman banko. Yarışlar teke tek koşulsa Babadöker’i 1200’de geçecek at Türkiye’de yok.

 

Kilolu Kupalım’ın yanına gelişen durumuyla Şahdamar ve mesafeye yatkın Birbey Han ikilisini de yazıyorum.

 

Son ayak beş – altı atla kapatılabilir, sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8 / 3,4,5,7

2.Ayak: 1,,2

3.Ayak: 1,4,,6,2

4.Ayak: 1

5.Ayak: 1,7,4,2

6.Ayak: 4,1,10,2,3,6

 

Misli

8 / 1 / 1,4 / 1 / 1,7,4,2 / 4,1,10,2,3,6

 

Cengiz Gürbüz