• 13 Mart İzmir

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 1 ay, 1 hafta, 6 gün, 21 dakika, 53 saniye önce

She İs My Baby kum sezonu nefesiyle bu yarışa çok iyi durumda geliyor. Maksimum performans vereceği pist mesafede, start yerinin de tam stilini koşmaya uygun olmasıyla çok etkili bir performans bekliyorum, favorim.

Golden Torch kumda bu kadar koşabiliyorsa çimde kesinlikle yazılmalıdır. Spirnt karakteri ve orijin özelliği itibarıyla çime çok yatkın olup grubun iyi atlarının ara dönüşü dezavantajını değerlendirerek ciddi bir sürprize imza atabilir.

Grubun sınıf isimleri Utkunun Kızı ve Navona sonraki tercihlerim.

 

Aksakallı, Lozan arasında bu mesafede tercih yapabilmek hiçbir zaman kolay değil. Son yarışlarında Lozan yapabileceği en iyi yarışı yaparak Aksakallı’yı net şekilde geçmişti. Ama her zaman o seviyeyi yakalayabilir mi? Evet demek zor. Aksakallı’yı geçmek istiyorsa yarış içinde her şey lehine gitmek zorunda. Öte yandan Aksakallı da diyemiyoruz zira son yarışlarına göre bir şeyler değişmeli ki ( örneğin mesafenin 1600’e çıkması ) kazanır diyebilelim.

Özetle zor bir koşu, Lozan yine Aksakallı’yı kaçırmama hedefiyle koşarsa Star Force da yarışa karışabilir. İzmir kumunda bu mesafelerde sürat yakaladığı zaman bayıla bayıla geliyor. Ben üç at yazıp risk almayacağım.

 

Uluat’ın son iki yarış kaybettiği isimler Karaçetin ve Atik Atik gibi bu grup için oldukça referanslı atlar. İkisini de ciddi sıkıştırmış, geçememişti. İzmir pistinde bir tık eksik görünse de, bu kez ideal mesafesini koşacak olmasıyla bu grubu geçeceğini düşünüyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,6,9,3,10,1,5

2.Ayak: 7,11,8,13

3.Ayak: 5,1,3

4.Ayak: 1 ( Uluat )

5.Ayak: 1,2,,7,8,,9,5

6.Ayak: 2,4,3,5,10,6


Cengiz Gürbüz