• 13 Mayıs Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 1 hafta, 6 gün, 19 saat, 23 dakika, 35 saniye önce

Kar Savuran ve Spartan Emir pedigri üstünlüklerinin yanında yarış görme avantajına da sahipler, çok uygun görünen grupta ikisinin birden kaybetmesi bana pek olası gelmedi.

 

Çimi bulan, Speedy Gunner’ın kardeşi Baba Hamit için grup da çok uygun. Annesi D’artimillion’un Cuvee’den bile çim atı vermesiyle tam bir çim annesi olduğunu düşünebiliriz. Muhtemelen mesafede eksilecek Analux ve Akçildede ikilisi hariç bomboş bir grupla koşacak, ben kazanacağını düşünüyorum, bankom.

 

Giray Kasırgası’nın Yonaguska olduğuna aldanılmamalı, her şeyiyle bir uzun çim atı ve bu sene Gazi için de ilginç taylardan biridir. Mesafeye çok yatkın, kaliteli çim pedigrisi ve özellikle son yarışındaki gelişmiş görüntüsüyle Giray Kasırgası’nın düzgün çıkması halinde yine kazanacağını, kolay kazanacağını düşünüyorum. Çıkar diyorsanız risk edebilirsiniz ama startta kalan attan yatmak bana çok koyduğu için yanına at yazacağım. Sıralamam şablonda.

 

Süper duruma gelen Taşkır kısaya da çok uyumlu olmasıyla yarışın net favorisidir. Hipodrom ve sahip değiştirince mıymıntılıktan kurtulan Bozdağ Efesi yine iyi koşacak. Avatar’ın ne olduğu bir türlü anlaşılmıyor, zaman zaman enteresan yerlerde kendini gösterip sonra kaybolmasıyla bir türlü içime sinerek eleyemiyorum.  En iyi yarışını da bence kısa kumda yapıyor. Kaçma şansı hiç olmasa da kalitesiyle Katı Semih son tercihim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,2

2.Ayak: 1,2,3,5,6,7

3.Ayak: 4

4.Ayak: 5,,2,4,8,7

5.Ayak: 5,3,4,2

6.Ayak: 6,10,13,12,2,3


Cengiz Gürbüz