• 13 Nisan Ankara

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 hafta, 3 gün, 10 saat, 23 dakika, 17 saniye önce
Bu sene ikili ingiliz yarışları çok erken başladı, tayların çoğu doğru dürüst hazırlanmadan, eksik galoplarla koşuyor. Erken gelişen pedigrileri kollamak elimizdeki tek ipucu.


İlk ayağa çok at yazmak en sağlıklısı. İki tanesine dikkat çekip sıralamayı şablona bırakıyorum. Lega Nord ve Onassis gibi iki tane Kısa Vade yeteneğinde tay veren Cayenne Cat'in yavrusu Kralsın favorim. Babası Zanjero'nun en iyi yavrularından biri Türkiye'de verdiği My Secret. Birinci sınıf bir aygır olmasa da kısa - orta mesafede bu seviyeler için yeterli. Kaneko - Danehill Dancer çaprazlı Rodolfo Şart-1 yarış için ideal pedigriye sahip, sanırım Akyavuz'dan dolayı geride kalmış, kesinlikle yazmadan oynamayınız. Ben kendi yedili plaseme bu iki tayı yazıp risk ediyorum, altılı için tam sıralamam şablonda.



Berrak Ankara yarışlarını Adana'da koşmadı, ben pisti, havayı vs çok sevmediğini düşünüyorum. Tekrar Ankara'ya gelmesiyle 1000/09 galop yapmış, çok uygun grupta, geçen seneki haline dönerek kazanmasını bekliyorum, ilk bankom Berrak.



Muhtemelen Vıctory Rhytm öne gelir, Kıng Crown ve Bordonaro da iki gider. Favorim Humbara ama Bordonaro ve Vıctory Rhytm ikilisi gerçek yarışlarını koşarlarsa Humbara'yı geçebilecek atlar, risk etmeden üçünü de yazıp sağlam geçelim.



Senoş'u Ankara'nın ağır kumunda ve kalitesiyle idare ettiği uzun mesafede ben tek yazmadan bir defa görmek istiyorum. Smılıng Baby ve grubun tek mesafecisi, boş kalacak PanVıctory ikilisini de yazalım.



Mısae, Güneyli gibi çok iyi kısa çim dişileri veren Judiana'nın tayı Armando'nun erken gelişim için ideal bir pedigrisi var, babası Mehmet Bora'da tam bir kısa mesafe atıydı, 800/51 sonu 25 düzeyindeki işleriyle kesinlikle çok etkili olacaktır. Yonaguska'nın güzel çalışan kızı Ohetika'yı da yazıp plase için yeterli görüyorum. Altılı sıralamam şablonda.



Borbore yine boş kalacağı şartlarda son yarışından daha uygun bir grup yakalamış, çok sevdiği Ankara kumunda bence yakalanmaz, ikinci bankom Borbore.
 
Bol şanslar.
 
 
1.Ayak:2,3,6,5,7,9,8,1,4
 
2.Ayak:1
 
3.Ayak:1,3,5
 
4.Ayak:3,1,2
 
5.Ayak:1,7,3,4,6
 
6.Ayak:5
 
 
Yerdili Plase
 
1 / 2,3 / 1 / 1,3 / 3 / 1,7 / 5


Cengiz Gürbüz