• 13 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 5 gün, 23 saat, 14 dakika, 52 saniye önce

Sangam Adana kış sezonunda gerçek kimliğini buldu. Yarış içinde devamlı sertlik yapıp bir türlü istikrar yakalayamıyordu. Artık kendisi de nasıl koşması gerektiğini öğrenmiş gibi görünüyor. Mahrem ile kilo kiloya bile koşsalar tercihim yine Sangam olurdu,  bu kadar kilo farkı varken rakibini geçeceğini düşünüyorum. Diğerlerine zaten el oynatmadan hakim oluyor, bankom Sangam.

 

Berkehan – Gümbürgümbür ikilisiyle yarışı kapalı tutuyorum. Berkehan’ın kumda gözle görülür bir yeteneği var,  zayıf grupta yarışın tartışmasız favorisi. Gümbürgümbür son koşusunda rakibiyle beraber öne çok ısrar edince iki yüzün oralarda yarıştan tamamen düştü. Bugün biraz daha idareli gideceğini düşünüyorum, mutlaka daha iyisini yapacaktır. Berkehan biraz gecikirse kazanabilir.

 

Artuklu boş kalabildiği her yarış bu grubu geçiyor ve geçmeye de devam edecektir. Beraber koştukları son yarışlarında Özcan Satanhan ile uzun süre öne gelmeye çalışıp Artuklu’nun ısrarı karşısında bırakmak zorunda kalmıştı. Bugün '' Artuklu’yu arkama alırsam kazanırım '' gibi bir düşüncede olabilirler çünkü bekleyerek rakibini geçme şansı bence hiç yok.  Bahsettiğim duruma karşı önce Yoldaşağa sonra Astrakhan yazıp yarış kapatılabilir.

 

Cahil’i tek yazmak hiçbir zaman aklımda olmadığı için onu geçebilecek en ufak ışığı veren tayları şablonuma alıyorum. Agresivo’nun üretken bir anneden verdiği Captain Cemo ilk yarışında fena görünmedi, biraz gelişim gösterdiyse Cahil’i zorlayabilir. Eyyüphan çok güzel tempo yapıp son yüz, yüz elli civarı anormal kesiyor, tayın gücünün bu kadar olduğunu sanmıyorum, muhtemelen müzmin bir problemi var. 1000/01 işiyle bir şans daha verelim. Zegna ve Hamza Emmi’yi çok geniş oynayanlar yazabilir.

Bol şanslar..

 

 

1.Ayak: 9

2.Ayak: 3,7

3.Ayak: 5,1,4,6,3

4.Ayak: 1,5,2

5.Ayak: 3,4,6,7,13

6.Ayak: 2,1,7,3,11

 
Cengiz Gürbüz