• 13 Ocak İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 6 gün, 14 saat, 20 dakika, 41 saniye önce
Grubun en üst düzey ve istikrarlı ismi Irısh Country ideal pist ve mesafesinde öncelikle yazılmalı. Aslan Koçum'un sentetik kısa mesafede hemen her zaman koruduğu ve bu gruba yetebilecek bir performansı var, kesinlikle yarışın içinde olacağını düşünüyorum. Wıld Of Westport, Brave Feet ve ön grupta kopmadan düzlüğe gelmeyi başarabilirse Vıctory Sun şans verdiğim diğer isimler.
 
 
 
Makaracı Çocuk ilk koşusundan ber kolladığım bir at, nihayet son iki yarışında pedigrisinden beklenen yeteneği gösterdi. Kısaya biraz daha yatkın olsa da 2000'e kadar her mesafeyi yarış kazanabilecek düzeyde koşabiliyor. Mesafeden ziyade jokey beceresi isteyen bir stili var, son iki yüze kadar iyi bir yerde saklanabilirse kısa sprintini çok etkili kullanıyor, kesinlikle erken yürümemesi lazım. Aprantisi Volkan Yücel başta Batmanaslanı olmak üzere bu tarz atlarla tecrübesi olan ve iyi de binen bir apranti.  Sonuç olarak jokey ve mesafe sıkıntısı yaşamayacağını düşünüyorum.
 
Sentetik bakıma alındığından beri düzenli çalışıyor, bu yarışı hedeflemişler ve gayet hazır durumda görünüyor. Uygun grbu geçeceğini düşünüyorum, bankom Makaracı Çocuk.
 
 
 
Obrada - Pendragon ikilisini ayıramadım, Pendragon bu tip mesafelerde önüne aldığı ata düzlük başında çok etkili yükleniyor. Obrada'yı biraz ayırabilirse rakibini yarıştan düşürebilir,  Şeker Hanım sigortamız olsun.
 
 
 
Lady Alina hem performans hem yetenek itibarıyla gruptan farklı seviyede, ikinci bankoya ihtiyaç duyanlar Lady Alina'yı tercih edebilir.
 
Big Dance ağır çimde koştuğu ilk yarışında babasının kalitesinden bir şeyler aldığını gösterdi. Gelişen tecrübesi ve sentetiği çok daha uyumlu görüntüsüyle iyi koşacaktır. Sonra So Emitonal ve Okypeta tutuyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
 
 
1.Ayak: 7,11,9,10,5
 
2.Ayak: 4
 
3.Ayak: 11,13,3,7,8,6
 
4.Ayak: 1,2,,6
 
5.Ayak: 8,,2,12,9
 
6.Ayak: 1,16,8,9,2,7,11



Cengiz Gürbüz