• 13 Ocak İzmir ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 6 gün, 3 saat, 48 dakika, 31 saniye önce

Çıkan My Daughter Heja yerine ikinci ayağa Ahber, Gamey Su ekledim.


Ani bir işim çıktığı için İzmir’e çok detaylı çalışamadım doğrusu ama tekim gayet cazip ve denenebileceğini düşünüyorum. Kalabalık geçtiğim koşuları yorumsuz veriyorum.

 

Kronos aradan çok uygun gruba çıkarak dönüyor, hem kuma çok yatkın pedigrisi hem yarış hayatının başında ara ara gösterebildiği potansiyeliyle gruptan farklı kumaşta olduğunu düşünüyorum. Mutlaka yazalım. Sultanbatur da grubun üzerinde ama ne kadar düzeldiğini bilemiyoruz. Yarış çok süratlenirse diyerek Liderbatur son tercihim.

Ahber ve Aslankaya’yı birbirlerini bozacaklarını ve 1400’ün de biraz uzun geleceğini düşünerek eledim. Ekürileri de şablon fiyatından dolayı, ufak hesaplarla ve çekinerek eledim.

 

Banko tercihimi Tınazlı’dan yana kullanıyorum. Tınazlı tam bir 1200 tayı, annesi Zehva’nın tayları çok yüksek potansiyelli olmadılar ama hepsinde belirli bir sürat vardı ve yarış hayatları kısa oldu. Annesi Zehva’nın kız kardeşi Free Sprıt de çok yetenekli bir kısraktı, Tugy gibi bir atı vermişti. Tınazlı da kısacı pedigrisini inkar etmiyor, grubun dişine göre odlunu düşünüyorum. Çıkışla birlikte ya Poetika ya Tınazlı öne gelecek, bir de gitse iki de gitse risk edilebileceğini düşünüyorum. Bankom.

 

Zartar ve Elips pedigri ve idman görünümü itibarıyla sırıtıyorlar, öncelik bu ikilide. My Daughter Heja’nın annesi Tonys Rıdge kuma ve kısaya çok yatkın taylar veriyor, işleri ve start yeri de güzel, mutlaka yazalım.

 

Zencirbey son yarışından sonra favori olmayı hak ediyor ama 1200 kalabalık yarış için biraz riskli bir stili var. Black Sun 1200’e bayılıyor, mutlaka yazalım. Hardridge eğer Fly So Free’den kurtulup numaraya gelebilirse yarışın ve günün en cazip isimlerinden bir tanesi. Ova Kartalı son tercihim.

Son yarışından sonra Tralles Girl’den çok soğudum, yazmıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,2,1,7,9,6,4,8

2.Ayak: 6,7,10,2,9

3.Ayak: 11

4.Ayak: 6,3

5.Ayak: 6,5,7,4,9

6.Ayak: 1,2,6,3