• 13 Şubat Bursa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 1 hafta, 3 gün, 4 saat, 4 dakika, 31 saniye önce

Madrabaz’ı bozacak at yine yok, hakikaten boş kalma konusunda ballı bir at, çok seri olmamasına rağmen kaçaksız yarışlara denk geldiği için öne kolay çıkabiliyor. Kilonun anormal etkileyeceğini zannetmiyorum, yine kazanmaya çok yakındır. Şöyle bir şey de var ki en ciddi rakibi My Cem kalabalık yarışlarda ciddi yol bulma sorunu yaşayan bir at, iyi start alamıyor ve biraz ürkek bir görüntüsü var, her yere kolay girip çıkabilecek bir at değil. Dolayısıyla Madrabaz’ı gelip tutturması çok kolay değil. Ufaltmak için Madrabaz’ı yine tek bırakabiliriz.

Rakipler My Cem ve Özbilgin.

 

Kobater’in son koşusu yarış hayatının en iyisiydi, ilk yarışlarında tamamen kısa mesafe odaklı bir görüntüsü vardı ama kuvvetlendikçe uzuna da gidebileceğini gösterdi, tecrübesiz rakipleri arasında benim net favorim.

Kıng Of Sonalp Gündüzeli etkisiyle çok abartılmış, ilk yarışında yer tutuşu falan çok kötüydü, tek yazmanın akıllıca olmadığını düşünüyorum ki yarışta cazip kapalı kutu taylar da var. Kısaya çok yatkın pedigrili Alidev’in ilk yarış performansında kayda değer bir şey yok ama pedigrisini yansıtan bir eşgali ve ayak çabukluğu var, biraz geliştiyse ters bir yarış koşabilir. Dıvıne Boy ve Kıng Kubaz iyi annelere sahipler, ikisi de kuma ve kısaya yatkın taylar veren kısrakların yavruları. İlk yarışları olmasına rağmen bu kadar zayıf grupta mutlaka denemek lazım. Son tercihim, pek inanmasam da bu kadar at yazmışken Check Or Rais.

Program biraz para verecekse, benim en umutlu olduğum yer Alidev – Dıvıne Boy- Kıng Kubaz üçlüsünden dolayı bu yarış.

 

Gold Foot banko.

 

Fly So Free’yi Ampıhıtrate’i bozmak için koşuyorlar, zaten böyle koşmayacaklarsa Manoush Ampıhıtrate’i geçemez. Tıme Attack, Büyük Ajiba gibi atları kolay geçen Ampıhıtrate boş kalırsa Manoush’u da geçer.

Fly So Free de yarış başında çok çabuk bir at, Ampıhıtrate’i bozacak seriliği var ve yarışın müthiş bir süratle başlayacağını düşünüyorum, Ampıhıtrate’in sonlara Monoush’a direnecek kadar güçlü kalması biraz zor görünüyor, hele ki numaraya çıkamazsa şansı sıfır.

Sonuç olarak, tek yazacaksak Manosuh’u tercih edelim, sonra Ampıhıtrate.

Flo Jo’yu yazmıyorum, yakın bekleyen yapısıyla yarışın sürati de düşünülünce Manosuh’u geçmesi benim için sürprizdir.

 

River Cat kilosunun normalleşmesiyle net şekilde favorim oldu, son yarışında biraz daha yürütebilse 8.500 aldığımız altılıyı çok daha ileri götürebilirdi. Aynı grupta normalleşen kilosuyla çok şanslıdır. Hercules, Wınter Gallop, Sihirlidağ, Kara Arda dörtlüsü içime sinen diğer atlar.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,6,9,4,2,3

2.Ayak: 1/8,3

3.Ayak: 8,7,1,5,6,4

4.Ayak: 1

5.Ayak: 3/1

6.Ayak: 2,5,8,13,6