• 13 Şubat Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 1 hafta, 4 gün, 11 saat, 40 dakika, 59 saniye önce
Kocaeli'de bahis anlamında adi bir program var, en azından ben basit bir oyun tutuyorum. İmkan ölçüsünde yedili ganyan denemek daha mantıklı görünüyor.

 
 
İlk ayak oldukça süratli bir yarış olacak, Balyeci Salih numarayı fazla zorlanmadan alsa bile belli boktadan sonra Rüzgar Gold'un katkılarıyla hızlı bir yarış izleyeceğiz.
 
Favorim Duke Of İstanbul. Son yarışında Mehmet Kaya atın sertliğini bir türlü kontrol altına alamayıp ön grubu kaçırmama telaşına da girince virajı çok kötü yerde döndü. Bugün ideal mesafesinde ve az atlı yarışta mutlaka etkili olacaktır. Rüzgar Gold'a 1200 biraz kısa gelse de bu grupta yazılmalı. Royal Capucino'nun sentetik yarışı ölçü değil, bugün şansı var. Balyeci Salih, Gaddara'ya geçildiği yarışla başlayan hayal kırıklığını son koşusunda da devam ettirdi, yine de düzlük ortalarına kadar yakalanmamayı başarabilirse direnebilir. Aradan gelen Büyük Beyaz son tercihim oldu.
 
 
 
Saltbae ve Gogo  ile ikinci ayak net kapalı görünüyor. Tek yazılacaksa ben Saltbae'yi tercih ederim. Gogo'nun son koşusunun üstüne çok fazla koyabileceğini sanmıyorum, Saltbae, Endurance faktörüyle Kocaeli kumu için gelişime açık bir tay. Şart-1 yarışındaki uyuşuk görüntüsünden kısa zamanda kurtulup tipik Endurance özelliklerini göstermeye başladı. Başta da söylediğim gibi emniyetli geçeceksek Saltbae - Gogo, yedili ganyan için Saltbae banko tercih edilebilir.
 
 
 
1200'de Romeo'yu çok zorlarken Binbir'i kolay geçen Özilhan'ın, mesafeye de rakibinden daha uyumlu olmasıyla geçilmesi çok zor görünüyor, bankom.
 
 
 
Yılmabaşar'ın, Saadın Gücü'nün olmadığı herhangi bir uzun mesafe yarışta bence geçiliri hiç yok, grup oldukça uygun, kolay bir yarış kazanacağını düşünüyorum.
 
 
 
Lady Falcon istediği şartlara kavuşmuş, Lady Falcon boş kalabildiğinde bu gruba bir şekilde direnmeyi başarıyor, Komshulu Özcan'dan erken yürüme hamlesi gelmezse yarışın net favorisi. İlk rakibi Modemoiselle, sonra Komshu.
 
Bol şanslar..
 
 
 
Yedili  : 2,1,5,6
 
1.Ayak: 7,1,6,5,3
 
2.Ayak: 7,,2
 
3.Ayak: 2
 
4.Ayak: 9
 
5.Ayak: 3,1,2
 
6.Ayak: 8,14,3,2,1,6,10


Cengiz Gürbüz