• 13 Temmuz Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 1 hafta, 5 gün, 23 saat, 20 dakika, 31 saniye önce

Gümbürgümbür veya Cheri Cheri Lady banko olarak tercih edilmediği noktada Bursa programı zorlaşıyor. Dişi maidenlarının ilkinde Pera diğerinde Reina De Espadas çoğu kişinin üstüne atlayacağına emin olduğum taylar ama bu tip '' sazan '' tekleriyle oyun kurmak içime sinmiyor.  İkisi de kazanabilir, o ayrı mesele. Öte yandan, geçen haftaki Altın His yarışını tercih etmeyip, alışık olmadığımız şekilde otuz beş gün ara veren Gümbürgümbür’de bir problem olabilir. Kaizbert Mavidalga’nın koşabildiği A3 yarışa Gümbürgümbür de girebilirdi. Kısada hantalllaşan Gümbürgümbür bir de sorun yaşamış haldeyse, gidişat lehine görünmesine rağmen kaybedebilir. Cheri Cheri Lady erkeklerin yanında eskisi kadar güven vermiyor. The Last Legend’dan çok iyi bir yarış geleceğine eminim. Mesafesine dönen Angel Horse ve bu seviyelerde her zaman iş yapan Oradinario da yazıyorum. Dört yarışla ilgili görüşlerim bu şekilde.

 

İlk ve son ayak yorumlarıma gelince;

Tempo yapabilme şansı olan Jettay, virajlı koşulan 1300 çiminde daha güçlü bir tempoyarışı yapacaktır, ilk ayağın net favorisi. Yarış görüp fena koşmayan Churchill Fire grup içinde mesafenin en güçlü ismi. Hazır durumdaysa en az Jettay kadar şanslı. Yarışa başlaması durumunda Zealous Line da  bu grupta iş yapacaktır.

 

Çime dönüp takısız koşmaya başlayan Karazeytin iki yarıştır hayatının en etkili performanslarını yapıyor. Benzer şartlarda, alt grup diyebileceğimiz rakipler arasında, son iki yarışına eşdeğer performans yapabilirse kazanmaması için hiçbir neden yok. Bankom Karazeytin.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,4,7

2.Ayak: 13,5,9,8,2

3.Ayak: 2,5,1,4,6,7

4.Ayak: 6,4,,1,3

5.Ayak: 15,1,2,14,7,6

6.Ayak: 13


Cengiz Gürbüz