• 14 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 1 hafta, 4 gün, 4 saat, 40 dakika, 39 saniye önce

Esas hedefimiz Elazığ olacak, Ankara'da vakit geçirmelik bir program var. Bütçeyi Elazığ'a yoğunlaştıralım.



Mice Macho Man sprint mesafesini bitirdiği zaman aşırı kesen bir yapıya sahip. Kralsın ile beraber koşup, erken yürümek zorunda kalacağı bu yarışta favorim olmakla birlikte tek yazılmasını riskli buluyorum.

Kumu da yapabilen Let Her Go, Mice Macho Man ile farkını son yarışına göre kıyaslarsak yanılabileceğimiz İnsomnia, grubun en etkili son yüz sprintine sahip Babbino ve kapamış olmak adına Kralsın tam sıralamam.

 

Bay Patron’un çıkmasıyla Nalın İsyanı’nın rakipsiz kaldığını düşünüyorum. Tayın pedigrisi mesafeye kapalı görünüyor ama bu grup, ilk yarışını düşünerek konuşacak olursak Nalın İsyanı’nın rakibi değil.

 

Altıncı His son yarışında, zaten kafif kısa gelen 1900’e yavaş tempo da eklenince gücünü gösteremedi. Yarış süratli gitmeli ki Altıncı His farkını hissettirebilsin. Bugün Kurtel ekürisi Boylam tercihi ile sürat istediğini belli etmiş ama bu bence Selkut’dan ziyade Altıncı His’in işine yarayacak. En iyi yarışını koştuğu Ankara çiminde kazanmasını bekliyorum. Bankom.

 

Prıncess Di, Pirgos ve Jamala ile dördüncü ayak kapalı. Jamala’nın kolay şekilde boş kalacağı, kağıt üstünde Prıncess Di için görünenden daha sıkıntılı bir yarış. Pirgos’un neler yapabildiğini biliyoruz, Kocakaya ile çok uyumlu bir çift olacaklar. Prıncess Di’yi zorlayabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,1,5,4,2

2.Ayak: 4

3.Ayak: 1

4.Ayak: 5,4,6

5.Ayak: 5,1,,2,4,3,6

6.Ayak: 6,1,5,4,3,2


Cengiz Gürbüz