• 14 Ağustos Bursa ( Cengiz Gürbüz )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 2 hafta, 13 saat, 2 dakika, 30 saniye önce

Bursa bilgisine çok inandığım, sevgili kardeşim Oğuz Karabıyık bugün misafir yorumcumuz. Benden sonra, en geç 14:00 gibi yorumlarını okuyabilirsiniz.


Akınsoy’un gruptan üstünlüğü hakkında konuşmaya gerek yok, stiline pek güvenmesem de bu gruba hiçbir şekilde kaybetmemesi lazım, bankom.

 

Sorunlu Thor’a güvenmek istemiyorum. Kısa çimi gayet iyi olan Yurttay mutlaka olmalı, sonra Şahin Tepesi, eski direncinde olmasa da boş kalır görünen Büyükdüşün ve sağlam yarış karakteriyle Kalantor sıralamam.

 

Yaylalı, Casanova’nın kazandığı yarışta Ask Me Fly’ın temposunu çok kolay yakalamasıyla rakibinden bir türlü kurtulup rahatlayamadı. Yaylalı için belki de en ters diyebileceğimiz yarış tipi düzlüğe hemen ensesine ve kolay tempoda bir rakip görerek çıkmak. Sopa kamçı götürüp çok yüksek tempolara çıksa bu kadar rahatsız olmaz. Bugün daha kolay boş kalır görünüyor, Casanvo yarıştan çıktı, El Gambo her yarışında hafif takılıyor ve Yaylalı’ya dokunmayacaktır, bu şartlarda Yaylalı’nın dayanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

Mesafesine ve grubuna dönen Ontuğ grubun üzerinde performansı ve her türlü yarış gidişine uyabilmesiyle tek rakibi.

 

Sonemir, Handan Sultan ve iki yarıştır geri gitse de potansiyeli olan Aykara üçlüsüyle tabela kapalı.

 

Formda olduğu zaman istikrarlı ve bu grubun üzerinde yarışlar koşan Gölcüklü’yü kazanmaya çok yakın buluyorum, iki tekli oynayanlar Gölcülü riskini alabilir.

Erşen son iki yarıştır baya baya yarış atı gibi koşup, iyi gruplarda gelmeye başladı. Bu grupta da iş yapacaktır. Bursa yarışı çok iyi olan Hoşgörü, yedi yaşında eski günlerini yakalayan Massai Mara, son yarışı fena olmayan Drummer ve kıpırdamaya başlayan, bu grupta iş yapacak yeteneğe sahip Lady Force geniş tutanlara önerilerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 7,3,2,1,5

3.Ayak: 2,4,6,1,5,3

4.Ayak: 7,2

5.Ayak: 7,8,1

6.Ayak: 4,,8,6,7,2,12

 
Cengiz Gürbüz