• 14 Ağustos Bursa ( Oğuz Karabıyık )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 5 gün, 20 saat, 20 dakika, 32 saniye önce

Hepinize merhabalar arkadaşlar,bugün ilk defa sizlerle birlikteyiz, Bursa özel tahminlerimi sizlerle paylaşacağım.


Bursa’nın ilk ayağına gelince, 3 yaşlı maiden arap yarışında oldukça formda rakipler arasında mücadele etmiş, GR-2  yarışında yapmış olduğu 4.lüğüyle Bursa pistinin yolunu tutan ve tatminkar bir 5.lik yapan AKINSOY bugün için piste uyum sağlaması ve formsuz, kendini daha ispatlamamış rakiplerin yanında kazanması normal sonuç olur, alternatif tek öneririm. Rakipleri sırasıyla, Kurtel ekürisine ait, çalışmalarını beğendiğim GÜNSÜR, son 4.lüğüyle dikkatimi çeken KOZAN ŞAHI, ilk çim pist performansında tatminkar bir 3.lük yapan ECLİPSE ve son olarak ilk yarışında takibime giren SAYĞINLIOĞUL.

 

Bursa’nın 2. Ayağında İstanbul’dan hazır gelen, bu tip rakipleriyle her zaman başa çıkabilecek ve sezonunun ilk  galibiyetini almaya yakın gördüğüm THOR favorimdir. Yarışın geneline bakıldığında  Büyükdüşünün süratlendireği koşuda hemen arkasına sarkıp düzlükte etkili ataklarıyla kazanabilir. Son yarışında nihayet kazanma başarısı gösteren ve artık formunu devam ettirmesini beklediğim YURTTAY ön tarafa yakın giderek şansını arttıracaktır. İstanbul’dan formda gelen ŞAHİN TEPESİ sprintini ayarlayabilirse foto önünde kazanan olur. Son olarak yarıştan çıkan Adaağasının presinden kurtulmuş olan BÜYÜKDÜŞÜN bu koşuyu bitirebilir.

 

Bursa’nın  son ayağında Banko önereceğim isim cazip konumda ve lehine gidişatta yarışacak HOŞGÖRÜ olacak. Ankara’da kazandıktan sonra Bursa yolunu tutan tatminkar bir 5.lik elde eden sonra İstanbul yolunu tutan safkan, o koşuda resmen biçme makinası olan King of Levent’in faulundan kurtulamayıp kapanmıştı, dışa alıp sprinte kalkmış ancak geç kalmıştı. Bugün için uygun koşulları yakalayan Hoşgörü’nün acı sprintiyle kazanmasını bekliyorum. BANKOMDUR.

                                                                                                              Bol şanslar.

 

1.Ayak :  1// 10.3.9.4

2.Ayak:   7.3.2.1

3.Ayak:   3.5.4.2.6

4.Ayak:   5.2.7.1

5. Ayak:  8.7.1.4

6. Ayak:  6

           
Oğuz Karabıyık