• 14 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 4 ay, 1 hafta, 4 gün, 20 saat, 29 dakika, 48 saniye önce

Süratli yapısı, pist mesafe yeteneğiyle Ocean Power favorim. Büyükhan Kızı’nın erken yürümesi durumunda oluşacak sürat Ocean Power için en büyük tehlike. Kendi kendine düzlüğü bulabilirse yakalanması çok zor.

Yarış koşmayı henüz öğrenemese de son koşusunda yeteneği hakkında fikir veren Thunder Road ik rakibi. Cherilee’ye 1500 uzun geldi, erken de yürüyünce tay yeteneği ölçüsünde aldatıcı bir sonuç aldı. Bugün beklemeyi tercih ederse, yarışın sürati onu da sonuca dahil edebilir. Pistin ıslanması da lehine, hem pesigri yapısı uygun hem Padrino gibi ıslak kuma bayılan sınıf bir kısa mesafe atının kardeşi.

Üç tayın yeterli olmasını bekliyorum.

 

Adana kumunu mesafeyle birlikte koştuğu zaman müthiş güven veren Malones banko tercihim oldu. Arts Man’in kumunun çok çok iyi olduğuna inanmıyorum, Arts Man’in El Rapido ile vereceği muhtemel numara mücadelesi  de Malones’in ciddi şekilde lehinedir. El Rapido’nun start çıkışı daha hızlı. Dolayısıyla Arrts Man, Malones’e karşı ya iki giderek ya da yürüterek numarayı alıp koşmak zorunda kalacak. Bu şekilde Malones’i geçebilecek bir kum yarışını ben hatırlamıyorum. Kaldı ki High Preasure de tempoya karışacaktır. Bankom Malones.

 

Bumble Bee son iki kum performansıyla da gruptan net biçimde farklı görünüyor, iki tekli oynayanlar kesinlikle güvenebilir.

Cazipleştirmek isteyenler, belli bir mesafe çabuk ve etkili hızlanabilen, kumda daha iyisini yapabilecek pedigrisiyle Distant Baby ve özellikle çamur koşulması durumunda etkili koşabilecek, yazmadan gelirse çok üzüleceğim Didi Madloba ikilisini değerlendirebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,11,3

2.Ayak: 2,8,3,1,5,10,7,4

3.Ayak: 2,3,1,4,5,6

4.Ayak: 2 ( Malones )

5.Ayak: 3,,4,5

6.Ayak: 2,3,12,8,4,5

 
Cengiz Gürbüz