• 14 Ekim Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 1 hafta, 2 gün, 18 saat, 6 dakika, 45 saniye önce

Feveran – Güldür Yüzümü ikilisi gruptan farklı tecrübeleri, potansiyelleriyle ilk ayağı net olarak kapatıyor, ayırmayalım.

 

Durmazefe’nin kaba kum son yarışı çok iyiydi, çimde bir tık daha iyi koşacaktır, uygun grupta favorim. Adana’ya gelince değişen Gökseloğlu ve ilk yarışından sonra kayda değer aşama gösteren Şerefağa rakipleri.

 

Özellikle Adana’da bariz olmak üzere üç yaşlıların kısa mesafede belirgin üstünlüğü var. Bugün de Demirbüken ve her yarış biraz daha oturan Okey’i görüyoruz. Boş kalma imkanı olan Shere Khan’ı da yazarsak net kapalıdır.

Bir önceki yarış önerdiğim Hızlı Bekmez’in çimini beğenmedim, kumda kollamaya devam edeceğiz.

 

Boş kalabileceği, uygun gruplu yarış bulan Barbayanni’yi geçebilen bu koşuyu kazanacak. Ön gruba erken gelebilirse Lilyantus, Adana’ya uyum sağlayabilirse, grubun bir tık üstü kalitesiyle Perfect Heart ve daha iyi olduğu kısa çime dönen Lhazareen rakipleri.

 

Eksik olduğu çimde bile, iyi grupta tabela yapan Uzun Bey’in pistine, mesafesine ve uygun gruba dönmesiyle kazanacağını düşünüyorum, bankom.

Geniş tutanlar, yine boş kalacağı yarış bulan Pirsuslu ile sağlama alabilir.

Bol şanslar..

 

Not: İkiliyi bozmayacağını düşündüğüm çok sayıda plase at tuttuğum için yedili plase de vereceğim, değerlendirebilirsiniz.

 

1.Ayak: 4,5

2.Ayak: 2,4,7

3.Ayak: 3,8,1

4.Ayak: 5,1,2,7

5.Ayak: 8,1,3,10

6.Ayak: 7,,,5

 

Plase

1 / 4 / 2 / 3 / 5,1 / 8 / 7

 

 
Cengiz Gürbüz