• 14 Eylül Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 7 ay, 4 gün, 3 saat, 49 dakika, 46 saniye önce

Ankara’da oldukça denk yarışlar var. Programı çok beğendim. Pleselerle para veren oyunlara daha çok yaklaşıyoruz. Bu doğrultuda bir Ankara koşacak.

İlk yarışında ön planda değerlendirdiğim Küçük Şimşeğinoğlu start problemi yaşayınca bekleneni veremedi. Pedigride 73 Mebruke gibi kumda sınıf üretme potansiyeli olan bir kısrak var. Şimşeğinoğlu etkisi, diri idman görüntüsü ve gelişen tecrübesiyle bugün yarışı çok daha etkin koşacağına inanıyorum. Caburhan ilk yarışında güzel sürat yaptı, zayıf grupta şans verilmeli. Eksik işlerine rağmen bıraktığı yer gayet yeterli olan sınıf pedigrili Duayenoğlu üçüncü ve son tercihim.

 

Tekli oyunlara banko önerim Atıcı Bey’dir. Bu mesafelerde dişine göre rakipler yakaladığı zaman sakin ve dolu beklemesiyle performans garantisi veren Atıcı Bey  için tempo anlamında da yarışın her metresi  lehine görünüyor. Sönmezbey, My Pride, Kraliçe Elmas üçlüsünden en az ikisinden tempo hamlesi gelecektir. Bu da 2200 metrede iyi bir tempo için yeterli. Aprantisi doğru yerlerde idare edebilirse Atıcı Bey düzlük kalitesini gösterecektir.

Rakip yazabilecek kurgulara için, son iki yarışında kariyerinin net biçimde üstüne çıkan, özellikle son koşusunda çok iyi mesafe uyumu gösteren Baronıal ihmal edilmemeli.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 1,4,3,8,10,7

2.Ayak: 5,3

3.Ayak: 5,3,7,1

4.Ayak: 1,2,4

5.Ayak: 4,,6

6.Ayak: 12,1,3,6,2,13


Cengiz Gürbüz