• 14 Eylül Ankara

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 7 ay, 4 gün, 18 saat, 4 dakika, 14 saniye önce

KhaL Drogo’nun bu atarın yanında bitirmesi lazım, bir şekilde değerlendirin derim.

 

İlk yarışında iyi bir grubu geçek kazanan Sinyorita Makay tecrübeli atların yanında da sırıtmayıp bu seviyelere hakim koşabileceğini hissettirdi. Ablası Fırtına Toynok’a benzeyen, kısa mesafenin düzlüğünde etkili bir çabukluğu var. Bugün çok iyi koşacağını düşünüyorum, favorim. Sabırlı bekleyebilirse Cansuyum’un kısa sprinti bu grupta işleyecektir, ikinci şans verdiğim isim. Aradan dönen Livadi, boş kalma şansı olan Anzılha ve etkili mesafesini koşan Birmatra ilaveleriyle bence bu yarışı geçeriz.

 

Yıldırım Bayezid Koşusu sürprize açık görünüyor. İkramiyeye yakışır kalitede bir at yok. Üçlülerin gelmeyeceğini düşünüyorum, hiçbiri Ankara kumunu bu seviyede koşabilecek görüntüde değil. İyi başlayıp numarayı alabilirse Royal Avşar plase isimler içinde geliri en yüksek isim. Sonra El Nino, Has Yağız, Hot Chocolate ve Bedwulf tutuyorum.

 

Muazzam bir sürat – tempo yarışı koşan Ardaşah, bugün Prior’un ekürisi Ausrora tarafından bozulmaya çalışılsa bile bence kazanacak. Bekleme opsiyonu da var, bu mesafe için bence nasıl koşarsa koşsun Prior’dan daha şanslı. Diğer tayları tutmuyorum.

Bahis veya başka banko tercih edenler için Kinsman düşünülebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,6,1,3

2.Ayak: 9,4,5,12,6

3.Ayak: 7,2,3,5,1

4.Ayak: 1 ( Ardaşah )

5.Ayak: 1,3,2,6

6.Ayak: 7,6,10,2,5,1


Cengiz Gürbüz