• 14 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 2 hafta, 15 saat, 11 dakika önce

Mükemmel bir görüntüyle ilk yarışını kazanan, birini sınıf bir annenin kızı Adudu, yakın bekleme yarışını adapte olabilirse bu atları da geçebilir. Bugün yakın ara kaybetse bile bu grubun en iyi tayının Adudu olduğunu düşünüyorum.

Ateşbibi start problemini tekrarlamayıp kendi yarışını en iyi şekilde koşabildiği üç,dört pozisyonunu alabilirse yine çok etkili olacaktır. Ulubaş çok güçlü bir kısrak, son koşusunda önünde sürati ve devamlılığı olan erkek rakibinin yanında yarıştan düşmeyip her yerde arttırarak ikinci koşusunu koşan bir dişi için çok üst düzey performans gösterdi. Limit konusunda ucu açık bir tay, kollamakta fayda var. Mesafenin yardımıyla ön grubun süratini en iyi değerlendirecek tayın Alıcıkuş olduğunu düşünüyorum. Başta bahsettiğim üçlü öne hamleli veya yakın bekleme yarışı yapan isimler. Alıcıkuş’a mutlaka şans verilmeli.

 

Şeker Hanım erkeklerinyanında da gayet iyi koşacaktır. Grayamazon’un yaptığını bir tık alt grup kabul edebileceğimiz bu yarışta Şeker Hanım da yapabilir.

Katma Değer’in Gökhan ile çok uyumlu bir stili var. Erkeklerin en performanslı ve formda ismi olarak yazılmalıdır.

 

Banko tercihim tabelada Deniz Mavisi oldu. Annesi Duygulu sürat konusunda kaliteli atlar üreten, Eliyeşil ekürisi çıkışlı bir Danehill kızı. Woody, Monte Negro, Nehir Can gibi tay yarışı için mükemmel referanslara sahip. Captain Rio ile mesafe ve kalite konusunda da gayet uyumlu görünüyor. İdman pistindeki görüntüsü annenin karakteristik eşgal ve sürat özelliğini gösterir nitelikteydi. Düzgün bir başlangıçla bitirmesini bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak:1,2,5,4,,3,7

2.Ayak: 1,4,15,2

3.Ayak: 6,9,3,8,1,2

4.Ayak: 6,3

5.Ayak: 4

6.Ayak: 4,10,7,9,1,6,5,13,3


Cengiz Gürbüz