• 14 Eylül İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 4 gün, 22 saat, 44 dakika, 9 saniye önce

İlk ayak 9 Şahsinan ekledim.


Nevzatbey kızı Kuşçugüzeli’nin kumda da gayet ümit veren bir pedigrisi var ve çok formda geliyor. Fatihingülü, Varlıklı’yı boş bırakmazsa, yakın bekleme yarışına uygun stiliyle Kuşçugüzeli çok etkili olacak. Mesafenin 1200 olmasıyla Varlıklı’nın boş kalma ihtimalini göz ardı etmeyelim, kısa kumda şahane kumaşı var. Ufaltmak için iki tayı yeterli görebiliriz.

Sonra Bankız, Kaptan Evo, Fatihin Gülü, Küçük Eray ve Yoran Gülü.

 

Tay yarışında çıkış yapabilecek isimler var; fakat hiçbiri risk alınacak kadar güven vermiyor. Aygen’in ilk yarışı bu gruba yeterli, mutlaka yazılmalıdır. İyi start çıkışı yapabilirse Lord Voldemort az koşan taylar içinden ikinci tuttuğum. Acquapura’nın kardeşi, De Niro gibi çok net kısa çim atının kızı Centerfold ilk defa çıkacağı çimde iş yapabilir. Sonra Zorbas, Noel Market, Undaunted For.

 

Bay Emir istese de kaybedemeyeceği bir gruba çıkıyor, kesinlikle yanına at yazılmaz.

 

İkinci bankom Sun Burn oldu. Grubun uygunluğundan bahsetmeye gerek yok. Amberim dahil grubun  tamamı Sun Burn için çok basit rakipler. Aradan nasıl döner onu anlamaya çalışalım. Bugüne kadar biri üç diğeri beş ay olmak üzere iki kez ara verip, ikisinden de kazanarak dönmüş. Sun Burn kolay kolay esik yarış yapmıyor ve dinçlik yarışlarına da ekstra yatkın bir görüntüsü var. Yeterli işleriyle kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,2,,,4,5,8,1,6,9

2.Ayak: 1,5,3,2,4,10,11,6

3.Ayak: 1,2,7,5,4,8

4.Ayak: 1

5.Ayak: 4

6.Ayak: 4,6,8,14,1,12


Cengiz Gürbüz