• 14 Kasım Bursa ( Yayında )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 5 ay, 1 hafta, 5 gün, 17 saat, 13 dakika, 34 saniye önce

İlk ayak Crazy Chick, Zühal, Here İn Blue; ikinci ayak Kocabozdoğan-Daryüz ikilisi Bursa kurgumuzun çatısını oluşturacak.

Nevres’in torunu Zühal İstanbul’da koştuğu Kısa Vade yarışla başlayan çıkışını istikrarlı şekilde, arttırarak korumaya devam ediyor. Nevres’in karakteristik özelliği olrak mesafe kısaldıkça iyi koşan, kısa ve etkili aksiyon yapısı, sprint mesafesine sahip sahip bir at. Grup biraz sert görünse de Bursa’da kazandığı yarışını ben çok beğendim. Erken yürüyerek bir anda hakim olurken yapısı gereği sonlarda kesmişti. Bugün biaz daha idareli gidebilirse bu atlarla da iş yapacaktır. Crazy Chick’in kalitesi malum, bu mesafelerde Bursa’nın en düzgün ve güvenilir atlarından bir tanesi, yeter ki startı normal şekilde alabilisin. Here İn Blue ilk kez kendi mesafesinde bu kadar kolay boş kalabileceği bir yarış koşacak. Kupalım’ın start çıkışı zayıf, eskisi gibi de öne hücum etmiyor. Bu şartlarda elli kilo ile uzun süre direneceğini düşünüyorum. İlk ayak bu şekilde.

İkinci ayağı biri bekleme diğeri sürat yarışını gruptan etkili koşabilen Kocabozdoğan – Daryüz ikilisiyle geçebiliriz. Zira diğer taylar çokça koşup vasatlığı tescillenmiş isimler.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,8,7

2.Ayak: 4,2

3.Ayak: 6,2,1,3,4

4.Ayak: 2,1,4

5.Ayak: 6,1,2,4

6.Ayak: 6,11,3,4,5,7,8,9


Cengiz Gürbüz