• 14 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 1 hafta, 1 gün, 23 saat, 28 dakika, 53 saniye önce

Fado ve Kübalı yarışın seri atları, Kübalı varken, dişilere bile dayanamayan Fado’nun kazanabileceğini zannetmiyorum. Kübalı eğer Ahmet Çelik iki gitmeyi yarış başında kabul ederse bu gruba dayanmaya çok yakındır, Yonaguska’nın sadece sürati bile bu seviyeler için yeterli.

Celal Bey’in totosu bozuk olsa da hep iyi grupların dibinde geldi, kısa kumda belli bir potansiyeli var, yarış çok süratlenirse Celal Bey net favori olacak. Porto Riko’nun kısaya yatkın pedigrisi var, ilk yarışına hızlı başlayıp sonunu getirememişti. Akın’ın bugün yakın bekleyip kısa sprint deneyeceğini düşünüyorum, gelişen tecrübesiyle iyi bir sonuç alabilir.

 

Absolute Power grubun uzun kumu eksilmeden koşabilen tek atı ve son yarışları da yeterli görünüyor. Wave Runner ve Selahattinbey ikilisinin dibinden giderek çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

Oradinario, Comfort Zone, Bindokuzyüzyedi rakipleri.

Ben imkanı olanlara Absolute Power’ın tek yazıldığı misli bir beşli mutlaka öneriyorum.

 

Mortodela ve Deaucaliıon’ın mesafede anormal eksilme ihtimalleriyle yarış her sonuca açıktır. Grubun en iyi kum atı Deaucalıon. Ama mesafede çok eksilecek, tipik bir Yonagsuka görüntüsü var.

Başta Baba Hamit olmak üzere Adana kumunda değişebilecek Brother Grows ve Senoş ikilisi de bende olacaklar. Burası kısılmamalı.

 

Asaletli boş kalacağı yarışta mutlaka iyi koşacaktır, Poyraz Ateşi’ne uzun süre dayanabileceğini düşünüyorum. Demirciefe de bu ikilinin çok gerisinde değil, üç at yazıp kapatalım.

 

Apocalypto 1200 de yetenekli bir tay, Çokçok’ın bütün özelliklerini taşıyan Onurkan’ı da yazarsak kapalıdır. Bu iki tay da 1200 Maiden seviyesine fazlalar.

 

Padrıno muhtemelen yine kazanacak, illa tek yazalım diyenlere bütün program içerisinde önerim Padrino.


Cochabamba ve Shutka’yı da yazarsak bence kapalıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,3,7

2.Ayak: 2,,1,5,6

3.Ayak: 4,1,2,5,6

4.Ayak: 1,2,3

5.Ayak: 1,7

6.Ayak: 7 / 4,10


Cengiz Gürbüz