• 14 Mart Bursa ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 1 hafta, 4 gün, 7 saat, 6 dakika, 12 saniye önce
15: 17 itibarıyla son ayaktan Hanım Sultan'ı çıkarıp; üçüncü ayağa Chıvıc ekledim. 



Headway
'in yarış içinde biraz daha kolay nefeslenip temposunu tam anlamıyla sahaya yansıtacağı 1400 performansının 1200'e den daha etkili olacağını düşünüyorum. Son yarışını tamamen Yaylalı'nın yapışkanlığı yüznden kaybetti. Bugün Headwey'e o ölçüde takılıp düzlük performansını etkileyecek bir at yok. Son yüze kadar önde kalacağına eminim. O noktadan sonra beklediğimden fazla kesme ihtimaline karşı Ildır Rüzgarı'nı tercih edebiliriz. Aradan sonra üç yarış gördü ve özellikle son koşusundan sonra tepe noktasına yaklaşmaya başladığını düşünüyorum. Bekleyenlerden biri kazanacaksa buna en yakın olanı Ildır Rüzgarı.
 
 
 
İpekkız'ın 1400 - 1600 aralığında kazanmaya daha yakın olduğunu düşünüyorum. Kısrak elinden geldiğince her yarışa saldırıyor ama 1900 ve üstüne çıktığı zaman, grup da çok uygun değilse bitiriciliği zayıflıyor. Bugün grup ve gidişat anlamında uygun bir yarış koşacak. Düzgün çıkmış bir Amphrıtrıte ve hemen dibinde çok kolay yürüyen Veliaht Betül ikilisi yarışı İpekkız'ın istediği tempoya getireceklerdir, iyi bir yarış koşacağına eminim.
 
Aradan sonraki yarışı beklediğimden çok iyi olan Veliaht Betül ve yine kısayı uzuna göre daha etkili koşabilen Amaızıng Love şans verdiğim diğer isimler.
 
 
 
Vettori Call kızı Beyond Cloudes yavrusu Lıon Flag Bursa'nın iyi handikap atları Super Steel, Cankılıç gibi isimleri geçerken baştan sona hakim olduğu son yarışıyla kum yeteneğini göstermeye başladı. 2000'e uzayan mesafeye Halilşah'dan daha uyumlu olacağını düşünüyorum, iki atın kum performansı anlamında kısada bile bariz bir fark kalmamışken 2000'de ibrenin Lıon Flag'e dönemsini beklemek gayet mantıklı. 
 
Öte yandan pistin aşırı hafif oluşu  Halilşah'ın lehine görünüyor. Gold Foot pazartesi 1200/11 gibi tamamen pistin süratiyle alakalı çok iyi bir derece yaptı. Halilşah'ın hafif kum performansı kabaya göre daha iyi olacaktır. Lıon Flag'in mesafe, Halilşah'ın pist avantajı var ve bu durumun sonuca tam olarak nasıl yansıyacağını kestiremiyorum. Tek yazacaksak, mesafe avantajının daha somut bir veri olamsıyla Lıon Flag'i tercih edelim, geniş oyunlara ikisini de yazıyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 7,5
 
2.Ayak: 4,2,3,5
 
3.Ayak: 3,8,1,6
 
4.Ayak: 2,,1
 
5.Ayak: 8,5,4,2,6,10,11
 
6.Ayak: 1,3,2,7,,,4
 

Cengiz Gürbüz